LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 9 February 2015

Nuffnangers Who Recently Viewed My Blog #3

Penulis : emma diana Masa : Monday, February 09, 2015 Comments : 0 Labels :





Assalamualaikum , 

Hai semua , terus terang emma kata kan , mereka semua ni pembangkit semangat emma nak blogging , nak rajinkan diri ke blog , xpe walaupun blog ni nampak buruk emma try to update sikit nanti , emma xlah pandai nak kemas kini kan blog emmani , tapi ni la hakikatnya :) Dah Dah tak nak banyak bunyi , apa kata follow blog rakan rakan blogger yang sudi singgah blog emma ni . 

Seronok taw sebab sebelum ni Nuffnangers Who Recently Viewed My Blog dari 10 orang naik terus ke 17 dan naik ke 21 . Wow ! bersemangat . betul betul bersemangat . Rajin rajin klik iklan emma ye ? sama sama menabung :) emma tak pernah kenal lagi blogger yang sombong :) Alhamdulillah .

link ade kat bawah ;-


yang no 9 ni aku tak taw , ade sape sape taw sape dye ? 
Org NUFFNANG ke ? Oppsss takutnya , selamat jejak sini :) Nexxxxt !


Dah follow deme ? So diAntara korang yang baca entry ni ade yang x join lagi GA emma ? jom la emma ade tawarkan hadian best2 , pergi je kat sini 1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Semoga berjaya :) 


No comments:

Post a Comment