LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 15 February 2015

Nuffnangers Who Recently Viewed My Blog #4

Penulis : emma diana Masa : Sunday, February 15, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum , selamat pagi semua ,

Haiyh rindunya nak update blog , ececceh , padahal baru sehari x on blog , hurmm banyak entry kawan2 yang tak bace lagi , nampak gaya tadi pergi kat dashbord bnyak cerita best2 , haisyh tak nak lepaskan lah , tapi ngah busy tadi , dari masuk keje sampai la ni , huhuhu , Ni pn curi curi masa jap update entry , jom donate sama2 churp2 untuk emma nak ? kalau korang ade churp2 yang nak share letak kat ruangan komen ye ? nanti emma klik , so jum klik SINI dan SINI :)

Emma nak update minggu lepas punya Nuffnagers yang singgah sini , tak silap sabtu punya , senang cerita baru baru ni punya lah , minggu lepas tak sempat update , nampak macam banyak , tapi tak de kesempatan nak update , jom follow mereka nak ? jap eh emma share link :)


1 - http://cputsungai.blogspot.com/
2 - http://qileh.blogspot.com/
3 - http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
4 - http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
5 - http://insanbiasabiasa.blogspot.com/
6 - http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/             

Klik Dengan Setulus hati sesuci debaran :p
.
.
Pin Pin Oreo Here . Klik Saya !!
Terima Kasih Klik :) 


Deko Deko Rumah , Ade Sale Kaw2 Dari Sengheng
Klik Saya !!

Terima Kasih Klik :) 

7 - http://chenta-shima.blogspot.com/
8 - http://bilaakutravel.blogspot.com/
9 - http://missizzatinadheera.blogspot.com/
10 - http://shukranzahari.blogspot.com/
11 - http://www.nuffnang.com.my/blogger/analytics?tab=referral#
12 - http://sweethotlovers.blogspot.com/
13 - http://cikcandysour.blogspot.com/

Terima kasih sudi singgah sini ,
Alhamdulillah :)

No comments:

Post a Comment