LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 3 February 2015

Mz Soap #1

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, February 03, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum , 

Hai ,

pada yang kenal emma kat wechat dan juga facebook , 
Emma ade la niaga online sikit , duit sampingan , so emma harini akan mula kan misi . emma akan mula street ngan 1 product sahaja , Product ni pun uolls dah lama kenal , tapi uolls mungkin xpernah guna lagi , paling best product ni boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan taw , 

Mz ade 3 product yang terdiri sari sabun , Cream dan juga Spray slim , So Entry ni khas untuk MZ Soap





Apakah kelebihan MZ SECRET SOAP?

Ia adalah sabun pencuci wajah dan badan yang dengan formulasi khas untuk mengatasi semua masalah utama kulit rakyat Malaysia sepantas 3 hari saja!

Antara masalah yang dapat diatasi :

  •  JERAWAT / JERAGAT / PIGMENTASI
  •  PARUT
  •  STRETCHMARKS
  •  BLACKHEAD / WHITEHEAD
  •  KULIT WAJAH BERMINYAK
  •  KULIT BERKEDUT
  •  KULIT YANG KUSAM / GELAP TERMASUK DI BAHAGIAN BADAN
  •  TONA KULIT TIDAK SEKATA
  •  KESAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
  •  KULIT TAMPAK KASAR
Antara Testimoni dari pelanggan .




Harga Boleh miliki , 

Mz Soap RM49.00 Exclude postage .

Murah kan ? jum tempah sekarang. Cara tempah @ Order boleh inbox saya di Facebook Official saya 

‪#‎kalau‬ bagus bagi tahu kawan , kalau tak bagus beritahu saya


No comments:

Post a Comment