Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 27 February 2015

Mood Tak Cantik

Penulis : emma diana Masa : Friday, February 27, 2015 Comments : 0 Labels :
Selamat Pagi Semua ..

Mood hilag erti kata lain Mood Tak Cantik  [ Boleh ke tak pe ? ] dengan serta merta , Ya Allah kembalikan kecergasan seharian ku , Ape yang sedang bermain di minda ku ini ?? hmm Esok Ade Job untuk Shoot gambar Bertunang . Emma tengah study balik gambar gambar lama dan tengok gambar gambar senior , masih study lagi , 2 bulan xde job tiba esok nak turun job mood pulak tak cantik ,. huhh Harap dapat hasilkan gambar yang cantik dan menarik . Mood hilang mungkin faktor gaji tak naik lagi kot , gaji tak masuk lagi , haisyh boss ni pun 1 dah taw hujung bulan ni harini tak nak masukkan semalam !, hmmm dah submit awal awal dah punch card . Erghhh .



Faktor Faktor Mood tak cantik harini :

- Tidur malam tadi terganggu means sekejap terjaga sekejap tidur , bukak TV off TV sebab tak berteman , Suami Outstation 'Mentakap pahang je punn' balik pukul 2 pagi dia boleh bantai tidur dalam kereta lepas park kat bawah. Penat nak naik tangga katanya , [ Tau la rumah tingkat 4 ] tak de lift . 'Tak pe, Faham'

- Gaji tak masuk lagi 'Masuk Office harini, On PC taip AmbankOnline, Check status balance akaun RMX.XX hahahah ! Menangis tak berlagu.

- Bonus disekat , Pending tak bayar lagi ' Orang lain dah merasa Bonus la Boss !!

- Barang Custemor Order [ BABIES BLINK ] pending kat pos laju dah 5 hari , Tak jumpe rumah ke posman ??

- Dengar berita hangit dari staff kat sini , So TERganggu sangat mood untuk hari ni !

' Hopefully semua berjalan dengan lancar esok , Emma share gambar dengan korang nanti ye ? :)

No comments:

Post a Comment

Exchange Link?