LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 16 February 2015

MINI OREO CAR

Penulis : emma diana Masa : Monday, February 16, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum ,
Hai korang !

Sape ade churp churp akaun kat sini ?


Mesti ade dengar #MINIOREOCAR kan ?

Meh klik sini dengan seikhlas hati ye SINI . Info tengang Oreo Mini Car , ade buat contes menang ipad mini 3 , emma dah tengok jadual perhentian kereta tu kat destinasi terdekat kawasan rumah emma , Hurmm Tak nak lepaskan peluang , nak selfie jugak ! tapi lambat lagi , kalau korang nampak sepat2 take picture kereta mini oreo tu taw . :)

Tengah dalam plan nak travel dengan member time public holiday nanti. Tapi kalau travel time cuti perayaan ni boleh jadi penat dan stress jugak. Tapi sebenarnya travel lebih seronok dengan Mini Oreo!

Kalau korang nak travel dengan seronok nya time cuti perayaan nanti, why not join "Spot the Mini Oreo Car" contest ni. Sebab berpeluang nak menang hadiah menarik.

Cara nak join pon senang je: 
1- Ambil gambar Mini Oreo Car semasa di jalan raya

2- Post gambar dekat Instagram/facebook korang dengan caption yang paling kreatif dan hashtag#MiniOreoCar

3- Oreo akan pilih pemenang dengan gambar paling clear dengan caption yang paling kreatif

4- visit http://my.shareddis.com/p/9zUji ,#MINIOREOCAR for more info

Jangan lupa join tau kalau nampak Mini Oreo Car dekat mana-mana.

Cepat-cepat snap ok!




No comments:

Post a Comment