LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 10 February 2015

Limau Buat Perfium Office kecilku

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, February 10, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum selamat tengahari 

Hai semua

Minggu depan 2 hari cuti umum kan ? sebab tahun baru cina . paling suka tahun baru cina ni makan limau , pekene yang manis kurang biji , ngam abis , memang mengunyah je taw . 


Emma bukan makan makan kosong je , seharusnya bukak aircond kuat kuat then picit kulit limau tu , heheh giler wangi 1 office heheheh . baru la semangat nak buat keje , Bila keluar kejap g department lain then masuk office kite balik adududu , wangi je , yang masuk office aku mesti dye kata aku makan je keje nyer , xla , 1 buah limau je makan , percayalah .. Hiks .

Nak ular ular sikit time keje :p hehehehhehe emma tak kire waktu emma mesti on twitter n blog . huhuh rase rase dosa ke ek ular2 ular waktu kerje ? alaa time ular ular ni time xde kertas atas meje , so jadi Small boss la kan :) lagi pun sejak tukar department ni x la busy memanjang tapi stress skit . 


Terima kasih sudi baca entry saya 

Support me , Klik BANNER




No comments:

Post a Comment