LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 1 February 2015

Liebster Award #1

Penulis : emma diana Masa : Sunday, February 01, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ..

Hai Semua , Kakak Kakak Abang Abang Adik Adik , 


Hari ni Hari Busy Sedunia , Eceyh Xla ntah ntah aku sorang je yang sibuk dengan busy dye . Okay Dengan tak sengaja hari ni rajinkan diri walaupun sibuk mengadap kertas kertas kerja yang melambak kan otak emma tiba2 saje cek kat bahagian Chat Box , sbb emma suke tengok org yang tinggalkan jejak ddeme kat situ , nmpak sporting n emma tau deme ade visit blog emma , rajin sgt kan ? *Pemarah Act* Okay mukaddimah panjang sgt , Nampak tak logo kat atas tu ? Suddenly emma ternampak Kemma Chat : ' Ditag ' Awww Apakah ? macam best je .. cepat2 emma Add link dye , haa berikut merupakan syarat-syaratnyaa:- 
Then , Emma Ditag menjawab soalan soalan dye , Antaranya ialah :-

Jeng Jeng Jeng .. 
( Klik untuk tumbesaran Gambar )



1- Kuat Cemburu .
2- Kuat Makan .
3- Minat Photography
4- Sudah Berkahwin Since 2012. Teka umur emma berapa ? 
5- Terlalu pentingkan Orang orang yang disayangi , Emak Ayah Suami & Adik-Adik :)
6- Suka Habiskan Mase dengan Internet smpai kerje selalu pending :p
7- Tak ade lesen memandu
8- Shopping When More Money , No Money No Talk . ' Talk to my hand ' :p


- Wow Soalan kau dikkk :p Act Pernah Clash ngan pakwe banyak kali sebab terlalu bosan . Tak suke aiyh couple lama lama yang membawa emma pada kongkong . tak suke dikongkong , Dan paling penting mak ayah emma tak suke emma bercinta :) lepas kawin ni lebih matang sikit perangai emma ni :) heheheh . Kalau kawan pulak memang pernah tahun 2013 until now , Sebab kawan kepada kawan emma tu cemburu dengan hubungan rapat emma ngan kawan emma *girl* sampai sekarang emma tak berhubung dengan dye , Act best berkawan dengan dye disebabkan nak jaga hati orang emma terpaksa undur diri . Terlalu jaga hati orang kite yang merana , tak pelah bende lama :) masing masing pun dah besar dan matang . citer sini abis sini la ye ? :)


- Terlalu simple dan tak ade banyak Ads , Awak peminat Kpop ? heheh bertanya je :) nampak gaya mcm betul betul minat kpop awak ni :) hehehhe Emma tak taw muka owner blog sampai la ni , heheheh Warna blog awak pun okay je So So , Sedap mata memandang cuma terkejut sedikit sebb bukak je blog awak Ade song , terkejut sikit .. hehhe mujur xde Heart Attack :p


- Ha ni soalan ni paling tak sabar emma nak jawab , Firstly terkejut , Ade jugak orang yang sudi nak tag 'Aku' heheheh teruja sekejap , perasaan seronok sebab tak de lah emma syok sendiri nak berblogging :) heheheheh


- Kalau nak di ikutkan Azam tahun lepas pun tak tercapai capai . Okay Azam paling penting dalam hidup emma untuk tahun ni Nak terus Berjaya untuk dapat membanggakan Emak Ayah & suami , Dan Doakan emma dapat cahaya mata :) Aamiin Ya Rabb :)


- Nak jadi ahli Photographer yang terkenal di kawasan Daerah emma ' tak dapat AntaraBangsa pun xpe asal ade nama di negeri sendiri . tapi semua tu tak kesampaian . One day InsyaAllah .

- Supaya Awak lebih untuk mengenal diri sendiri dan juga pencipta awak ,  Jangan pula terlalu pentingkan diri sendiri sebab dalam dunia ni bukan kita sorang je yang duduk berjuta orang . Yakin pada diri jika ingin melalukan apa apa juga keadaan sekalipun . :

Terima Kasih sudi membaca . Okay Emma tak sabar sabar nak tag kawan kawan blogger emma untuk jawab soalan emma ni hehehe . Antara Soalan soalan hangat dari emma .

Mesti jawab ke 11 soalan ni :) 

1- Senaraikan 5 Fakta tentang diri Anda . 
2 - Di manakah anda belajar tentang blog?
3 - Apa pendapat Anda tentang blog Saya, Saya Friendly ?
4 - Apakah hadiah yang paling istimewa anda telah memberikan kepada ibu bapa anda?
5 - Bilakah kali terakhir anda mencium ibu anda?
6 - Jika diberi pilihan untuk pergi dalam perjalanan, di mana anda mahu pergi? mengapa?
7 - Yang kamera anda menggunakan blog untuk fotografi?
8 - Apakah Essentials anda untuk bercuti? *barang paling penting bila Travel*
9 - Lagu kegemaran? Kenapa ?
10 - Kali terakhir lepak lepak ngan kawan ?
11 - Cerita sikit tentang blog emma .

The End Question

Now Tag people , Jeng Jeng Jeng :) 


Amboi Emma ! kau tag senior senior tu hehehe 
Okay kite tengok sapa yang berani jawab soalan emma ni :)

Selamat Menjawab soalan Panas ni 

Terim kasih sudi membaca .
Nak Exchange link ? pergi kat kotak bawah ye ? 

The End 
Emma Diana








No comments:

Post a Comment