LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 22 February 2015

Isnin Barakah .

Penulis : emma diana Masa : Sunday, February 22, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

Alhamdulillah pagi isnin penuh barakah , mulakan hari anda dengan senyuman , jangan malas2 buat keje nah , Cari rezeki dengan iklas , kalau tak ikhlas duit tu sentiasa tak cukup . kan ? cerita pasal ikhlas , sape ikhlas kat sini ?? nak minta tolong klik kan iklan boleh ? tak payah scrol bawah bawah :) heheheh ade 3 iklan , 3 je , ikhlas taw ?

TEKAN SINI
TONYOH SINI
PIJAK SINI

Ikhlas tak ni ? kalau ikhlas , Alhamdulillah , ni pun punca rezeki saya juga , Okay2 dah tak nak cakap banyak , now emma nak share sikit cerita pasal mak emma yang kene tahan wad start minggu lepas , Yang terlepas baca entry sebelum nya , baca SINI .

E M A K & A Y A H 

Alhamdulillah , semua okay belaka , yela sape tak sayang mak kan ? hmm emma kakak pulak tu , mase husband ambil malam tu terus ke hospital , mujur jumpa abang mase kat parking motor , terserempak la alkisahnya , Tanya abang , abang pun xtaw mak kat mana , lastly call adik , adik la setia meneman mak kene tahan wad , dari pkul 9 pagi kat wad bahagian kecemasan , pukul 10.30 mlam baru dapat masuk wad unruk pesakit ditahan beberapa hari , haisyhh lama betul , hospital kerajaan , anggap jela bnyak pesakit kan ?

Mak emma disahkan , kencing manis , Darah tinggi , Ade tumor di bahagian otak ( ketumbuhan mungkin ) patit la mak kata mata sebelah kanan gelap , rabun mak makin teruk , pastu mak kne strok kecil , hmmmm , mase jumpe mak je aku dah nangis2 , yela mana tak risau kan , hmmm Alhamdulillah semuanya okay ,

mak kene tahan dari 18.02.2015 sampai harini 23.02.2015 harap mak boleh keluar wad , InsyaAllah dengan izin nya , terima kasih pada yang mendoakan mak saya pada entry sebelum ni ,

Amiin , Amiin Ya rabbal Alamin ..

No comments:

Post a Comment