LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 11 February 2015

Ehem , Emma cantikknya awak !

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, February 11, 2015 Comments : 0 Labels :
Asslamualaikum ,

Hai semua ,

Eceh tajuk entry nak gempak , wakakak , perasan jela kau emma ! .

Baru baru ni emma ade upload 1 gambar baru kat facebook dan instagram .
Ramai yang tanya , kenapa kak emma cantik sangat ni ? diam diam makin cantik , Sebenarnya suami dah Sound awal2 kurangkan upload gambar selfie awak kat facebook . Deep ! Ayat makan dalam , hahahhaha . tapi serius gamba kat hp husband bnyak gambar aku , wakakaka . huhuh , Siap yang ade inbox n wassap , Act memang ramai tau WhatsApp no emma sebab emma jual product ape yang emma pakai , yang jenis ade jeragat semua la .  Aku pun kembang semangkuk , Husband pun xtegur mcm tu taw , mybe dye hari2 tengok muka kite sampai xpasan ngan perubahan kecerahan di muka TAPI , Alahai gemukkk masih x dapat atasi lagi , Sape agent ESP ? email saya eh ? nak beli ubat kuruiyh . hehehhe . Serius ni . xmain main .

Dulu emma memang ade masalah jeragat , kulit tak sekata tu semua . sekarang dengan semua product y emma amalkan Alhamdulillah , emma dapat pulihkan kulit emma :) kalau korang perasan , nampak lagi parut2 kat muka tu , sebelah kanan , heheheh

Tak de semangat langsung tengok muka sendiri , hmmmmm

Ni la Emma yang bersemangat 
Sebelum ni emma ade sharekan sikit tentang product ape yang emma guna , nah refer ENTRY ni . Semua emma dah share kat situ , hurmm cuma sekarang emma amalkan minum minuman mineral , yela badan gendud macam ni memang manis je jadi kegilaan nya .Nak tak nak lupakan yang manis yang sweet sweet dan emma amalkan minum mineral .

Nah nak belanja 1 gambar yang aku dok buat upload kat fb , selalu nya xde la upload untuk buat caption ke ape , selalu upload tukar Picture profil je hehehhe :p esok private la gambar ni , tu y ade komen n tengok gambar ni zoom dekat2 , *Eceyh perasannya kau emma ! Okay tu sahaja :p


Terima Kasih sudi singgah dan baca entry yang kurang menarik ni :) 


No comments:

Post a Comment