LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 17 February 2015

Earning ChurpChurp February Naik Tak macam dulu

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, February 17, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , Hai semua ,

Korang ade ChurpChurp ? heheh mesti lah ade , tipu kalau xde kan kan kan !!
KLIK SINI UNTUK INFO OREO ##minioreocar SINI


PIN PIN !! - KLIK SAYA
'Earning ChurpChurp February Naik Tak macam dulu' Alhamdulillah , Allah nak beri kita rezeki dengan macam macam cara kan ? Dulu punya lah susah nak naikkan Eraning kat ChurpChurp ni , Maklum lah mase join ni pun kawan yang syorkan pada tahun 2011 mase tu join pun x search kat google mcm mana nak tingkatkan earning ape semua , macam nuffnang jugak lah , mcm tak taw sgt tapi sekarang ni mybe dh pandai sikit tentang dunia IT ni godek godek en google belajar mcm mana nak Share iklan dengan betul ,  Alhamdulillah naik , Dulu nak naik kepada 0.20senn pun susah , dah share kat twitter , facebook macam macam2 ayat manis try tapi tak menjadi , mybe dorang ingat tu Link untuk viruskan pc , hmm xpela ,

So now okay la , dari pada tak de kn ? 1 iklan emma boleh dapat la RM2.00 - sebab emma share kat blog belah tepi kanan tu , nampak x ? kalau nampak klik la :) hehehe , kalau uolls ade churp2 link nak share or emma klik komen kat entry ni ye ? maaf la emma cetek sikit kalau bab2 buat jana pendapatan di dunia alam maya ni :)

Klik Untuk Tumbesaran gambar :)
Terima kasih pada yang sudi KLIK ! yang penting !! TOLONG JANGAN SPAM shoutbox , mybe awak suke tapi blogger lain tak suke taw , nanti kene ban tau la , :p heheheh , 


Terima Kasih korang yang support emma , Nampak tak ! Berblogger bukan tempat suke2 nak buang mase dan yang sekutu dengan nya, bukan tak ade faedah , malah boleh jana pendapatan ualls taw , sape nak bagi kan ? 



No comments:

Post a Comment