LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 18 February 2015

Doakan Mak saya

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, February 18, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum semua , 
Emma minta tolong agar doakan E M A K emma cepat sempuh , emma sambil nangis2 update blog ni :'( emma tak de hp nak berhubung dengan sape sape , emma masih kat office , tunggu husband drop emma kat office ni , emma dapat msg dari adik mak emma dah sakit kene tahan wad , dapat msg ni aku terus nangis , tak terkata apa , nak call adik2 husband suruh ambil emma cepat tapi xdapat , kat office atas ni xde telefon , office bawah dah kunci semua dah balik , 



No comments:

Post a Comment