LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 22 February 2015

CPUV (COST-PER-UNIQUE-VISIT) CAMPAIGNS #1

Penulis : emma diana Masa : Sunday, February 22, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

Terima kasih Nuffnang , Dia pandang blog kite la hehehhe , Ade jugak godek2 Nuffnang blog , tapi Allahu , Sumpah 1 ape masih tak faham lagi , google2 kat internet pon masih tak faham faham lagi , lambat tangkat bab Nuffnang ni , heheh Okay untuk Feb 2015 ni hasilnya , tapi amount tak naik , ase taw pasal ni ? kalau taw , share share lah ye , kalau ade entry pasal nuffnang ni , tinggalkan je kat komen , InsyaAllah emma baca degan sungguh2 untuk memahami tentang nuffnang lebih dalam , :)

Tapi bila selidik balik kan Ade 0.11sen betul tak betul x ? heheh boleh la , janji ade dan makin bersemangat.. Woahh hasil rajin blogging untuk 2015 :)
Klik Untuk Tumbesaran Gambar

No comments:

Post a Comment