Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Thursday, 26 February 2015

Cendrahati Untuk Follower

Penulis : emma diana Masa : Thursday, February 26, 2015 Comments : 0 Labels :





Assalamualaikum ,

Hai semua , Mood happy today , Almaklum lah esok nak cuti dah kan ? sabtu ahad cuti , Ahad ni ade shoot Engagement kawan PLKN . So emma jad OP , Alhamdulillah , Isnin mood kemalasan itu lah aku , Tapi tu dulu taw , sekarang sedang perbaiki diri tiap hari isnin kene semangat smpai ke jumaat , ha tengah semangat lah ni hihihi. So tak ada yang mustahil dalam hidup ni kn ? semua ada penyelesaian nya , it is true ? tengok VIDEO NI - SINI . Dan korang tau kan tentang kempen #miniOreocar ? alaaah , yang ade buat peraduan menang ipad mini 3 tu . sape nak ? KLIK SINI untuk info okay ?

Sambung balik story ek ? Semalam balik kerje , memang nak cari barang kat area rumah mak , kire macam town jugak lah , bandar klang kan , Nit nak cari jam tangan dengan baju anak buah , untuk may 2015 ni , Hihi bila dah masuk kedai aneka pilihan , haiyh memnag tak ingt , rambang mata , nak itu nak ini padahal ade RM50 je dalam poket .

Nah ni dia hasilnya , Mungkin emma akan buat GiveAway lagi untuk 2 minggu je , Boleh la untuk pembaca dan pengunjung yang selalu beri support pada emma dalam alam maya blog ni ,





Setuju tak kalau lepas 1stgiveAway yang emma buat tu tamat, next emma buat giveaway untuk bagi cendraHati ni pulak untuk uolls ? emma beli 6ketul je , tunggu .....


No comments:

Post a Comment

Exchange Link?