LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 13 February 2015

Blogging Sabtu

Penulis : emma diana Masa : Friday, February 13, 2015 Comments : 0 Labels :


Assalamualaikum ,

Hai Korang ! , Motif sangat kan nak tunjuk jam baru , Hiks . Korang buat ape tu ? layan youtube ? duduk rumah je ? ke duduk depan pc je ni ? haaaa mesti ade yang tak mandy lagi , al maklum lah kan cuti ni hehehe . Macam biasa emma akan update entry hari hari , ceh hari hari konon , hari ni tak taw kenapa bukak je web Churp2 ade iklan tapi tak boleh nak share . :'( sedihnya , berkobar2 aku taw dak ? Nak nangis ke macam mana ni ? hehehhe

Macam ni ceritanya , harini emma dah fikir panjang panjang tepat tepat rapat rapat , GiveAway yang emma but sebelum ni , ( Serius husband tak tau emma buat GiveAway ni ) InsyaAllah emma nak cepatkan tarikh tamat , heheh , Tak xde sebab pun , lagi pun 22 hb tu nanti emma dah start nak busy , tibe2 pulak kalau husband buat supprise ajak g holiday , haaa macam mana ? *Berangan je kau emma* hahahha . Emma dah bace dah semua entry entry yang join GiveAway emma tu . heheh dah pun skrinshoot wish wish korang , manis manis semua , saya suke saya suke , ecececyh . lepas abis GiveAway nanti emma mybe akan buat Entry khas ucapan from blogger untuk bufday emma , :) InsyaAllah . Mesti emma buat nanti hehehe .

So sape sape yang tak join lagi . jum la join , Emma suke semangat rakan rakan blogger yang join GiveAway emma ni , emma tak sangka pun boleh capat lebih 10 blogger y join, malah lebih , Alhamdulillah , Hadiah dah beli taw . Okay nak larikkkk dulu , nak jenguk nasi , al maklum lah , masak atas dapur rice cooker rosak , hehehe Bye semua , tunggu nest entry yeh ?

Terima kasih sudi baca :)


No comments:

Post a Comment