Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 24 February 2015

Baju baby : CUCU FIRST E M A K & A Y A H Saya

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, February 24, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,


Janji ye baca sampai habis :p

Hai semua selamat petang , Baju baby, buat CUCU FIRST E M A K & A Y A H Saya . dah lama rasanya tak share hal family dalam blog ni , terus terang emma cakap family first buat emma :) kan kan kan !! tadi lepas je waktu rehat emma cabut jap lari pergi rumah mak , tengok mak jap sebab mak baru keluar hospital semalam , Ouh ya , 4.03.2015 mak akan buat rawatan mata semula , nak comfirm kan balik tentang masalah mata mak emma , * Mata sebelah kanan tak seberapa nampak jelas sangat , katanya nampak kelabu je* Alhamdulillah mak dah okay , Okay sikit , hajat emma nak bawa mak ke perubatan islam darul syifa yang berdekatan area selangor , InsyaAllah ,


Info tentang emak emma dah pun cerita ni ha nak cerita , tadi curi-curi masuk bilik adik , Act dulu bilik emma duduk bersama suami sekejap sementara cari rumah lain untuk bina kehidupan suami isteri *mesti la nak privasi kan ?* heheheh emma cari baju baby , dah ade ke belum hehehhe , mak cerita dah beli , Alololo comel beb !

' Walaupun emma anak pertama yang berkahwin dulu pada tahun 2012 tapi emma masih belum punya rezeki lagi untuk mendapat zuriat dari allah , tapi adik dah dulu , adik kawen Mei 2014 Alhamdulillah rezeki adik dulu dapat mengandung awal , Rezeki Allah bagi jangan lah sia siakan , Emak dengan Ayah suke bila adik saya mengandung , senyum tak ingat . hehehhe

Seronok dapat tengok org mengandung live dalam ahli keluarga kita sendiri , tapi xleh nak sentuh sgt perut adik mase mula mula dye mengandung ade la jugak pegang pegang perut dia sbb nak rase mcm mana la rupanya kan ? heheh la ni dah 7 bulan dia asyik layankan emosi marah dye je , so tu y tak dapat nak pegang sgt tu' hehehe tak ape lah kita kene faham sebab ibu mengandung ni selalu tukar tukar hormon kan ? eh betul ke ? . lagi pun adik emma ni berjauhan dengan suami taw , kesian dia , suami kerje dekat seremban , tak apela memang rezki masing2 berjauhan , lagipun kan adik emma duduk rumah mak so tak de lah mak risau sangat kesihatan adik emma y tengah sarat mengandung ni..

Adik shopping tak de lah bnyak mana baju baby , tapi ntah kenapa hari ni terlalu excited n obses sangat nak cari baju baju baby , masih mencari , dan emma tengah stalk instagram blogger kecik comel kite 'YuyuZulaikha' tipu kalau korang tak kenal kan ?? hiks ! emma tengok dye beli baju comel comel untuk anak dia . Ouh ya , emma share gambar mama to be , 'Adik Emma' Ehem ! 2 weeks ago adik dah scan baby Okay ! heheh katanya nampak burung . Maknanya Boboi ? hehhe baby boy la tu , patut la mak nya selalu mcm singa , Asyek marah je heheh .


I'm Mama to be :)

Makin bersemangat ni , hujung bulan memang abis duit aku hahahha . xpela untuk anak buah sendiri pun :) emma nak share sikit link Instagram jualan baby closet yang boleh ibu ibu blogger yang boleh cuci mata , kalau korang ade web, facebook , instagram yang jual baju baby yang berkualiti dan harga berpatutan korang komen kat bawah ni ye ?

Lalalil Apparls
Wafa's Closet
Rainbow World
Kid's Place

Okay now nak pergi cuci mata tengok baju baju baby serve serve then hujung bulan kite melaram lah duit ye dak ? tak gitu .

Okay Babai :p

No comments:

Post a Comment

Exchange Link?