LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 12 February 2015

BABIES BLINK 5 IN 1

Penulis : emma diana Masa : Thursday, February 12, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , 

Hari ni emma nak review sikit tentang product Skincare yang emma guna , 

Sorry Topic lari jauh dari ape yang selalu bebelkan , sebab ramai sangat tanya , ape fungi babies blink ni , bagus ke ? elok ke ? emma suke pakai babies blink sebab . jum bace bawah ni , untuk info info awak semua :) 

HARGA PASARAN RM95

PROMOSI ? ade ... saya jual RM70 + Free Gift 


KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK 5 IN 1
✔ Mengecilkan pori-pori wajah
✔ Mencerahkan 17x ganda dari agen pemutih
✔ Menjadikan kulit cerah + pinkish
✔ Melicinkan kulit secara maximum
✔ Membantutkan kenaikan jerawat baru
✔ Membantutkan pertumbuhan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat
✔ Melembapkan kulit seperti chewing gum
✔ Mengimbangkan minyak berlebihan

KELEBIHAN SAMPINGAN SET BABIES BLINK 5 IN 1
✔ Tiada pengelupasan
✔ Tiada bahan-bahan terlarang
✔ Produk bumiputera
✔ 1 set penggunaan untuk 1 bulan
✔ Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

KANDUNGAN DALAM SET BABIES BLINK 5 IN 1
GLUTACOL SOAP
✔ Menghilangkan bintik-hitam
✔ Mengecutkan jerawat

SERUM
✔ Mencerahkan & memberi kelembapan pada kulit

TONER WHITEGLOW
✔ Membuang daki dan kotoran
✔ Mencerahkan 5x ganda dari bahan pemutih yg lain
✔ Mengimbangkan minyak berlebihan serta kulit tampak bersinar seawal 1 minit

ANTIBIOTIK DAY CREAM (Yellow)
✔ Mencegah pertumbuhan jerawat
✔ Meresap minyak di muka menjadi lembapan - kulit bebas minyak
✔ Mengawal pori-pori dari tersumbat
✔ Membuatkan kulit segar & berseri
✔ Memberi perlindungan penuh dengan SPF35
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit - sensitif, jerawat, berminyak & kusam

TREATMENT MAGIC NIGHT BABIES BLINK
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
✔ Menggebu & menghaluskan kulit
✔ Mencerahkan kulit seawal 24jam
✔ Kulit lebih pinkish & kenyal
✔ Mengecilkan pori - sesuai untuk semua jenis kulit

NOTED : Untuk Night Cream, u olls boleh sapu di bibir pada Setiap Malam unt Dapatkan Bibir yang Pinkish & Remaja seawal 12 taun dah boleh guna Set Babies Blink

CARA PENGGUNAAN SET BABIES BLINK 5 IN 1
✔ Cuci Muka dengan Sabun Glutacol Setiap Pagi & Malam. Bilas dengan air & keringkan
✔ Sebelum menggunakan Krim Siang, Gosok muka dengan Toner untuk mengeluarkan daki serta Kotoran di wajah. Elakkan Sapu di sekeliling mata.
✔ Then pakai plak Serum (Jangan banyak. Setitik Dua sudah memadai)
✔ Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah. Dianjurkan
pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah.
✔ Bila malam, Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.
✔ Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Testimoni ? Ade , sape kate tak ade ? 

Mula mula mesti lah letak muka saya dulu , sebab nanti ade yang tak percaya , saya pun guna Babies Blink taw :) 





No comments:

Post a Comment