LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 25 February 2015

Aktiviti Terluang : BONZAI Paras Pinggang

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, February 25, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum , 

Sape kat sini yang suke pokok bonzai ? Tapi bnyak cina yang lebih teliti dengan bonzai , means suke dengan pokok bonzai , 

ni la aktiviti lapang , kenapa pokok bonzai kecik ? nak taw sebab ? bagi yg beminat mmg di galakkan  beli dan jage pokok yg paras pggang mcm tu...  Ini salah 1 aktiviti emma , Hari Hari siram bunga , siap ade rumah kat bonzai tu .

Mula emma rase pelik kenapa pokok bonzai ni seksi sgt , hahah nampak macam akar akar dye keluar 
kan ? bentuk lain dari yang lain , but i like ,

Klik gambar untuk tumbesaran ya :) 



3 minggu sebelum berbunga . hari hari siram , selawat bila pegang daun daun pokok ni. Then ni la hasilnya , sebenarnya pokok dan manusia pon memerlukan komunikasi , heheh , Eh betul ke ? dah , mengarut la kau emma , tapi ye dak ? hehehhe



No comments:

Post a Comment