LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 28 January 2015

Yeay ! Photo Card GIVEAWAY

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, January 28, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .

Hai  sekali lagi ,



Weyh 1stime join GA january tahun 2015 ni dah luck . Alhamdulillah rezki , sape taknak kan Hadiah ni dari sis Sally ni :p Saya pun tak nak lepaskan peluang ,
Akhirnya ia salah satu jadi milik saya :) Dan pemenangnya Adalah :-

Klik untuk tumbesaran :)

Url Blog Emma No 3 dalam listing :)

Ade yang join GIveAway ni ? jom lah semak kat SINI :)  Mana tahu terpilih :) So tugasan emma sekarang nak emailkan detail emma kat kak sally :)

TQ kak Sally :)

Terima kasih sudi membaca
Nak Exchange link ? pergi kat bawah ni

No comments:

Post a Comment