LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 11 January 2015

Selamat Pagi Cekgu

Penulis : emma diana Masa : Sunday, January 11, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum ! ,

Hai Semua , Woahh kemain pagi pagi aku bukak FB penuh Timeline FB Aku ngan Gambar2 budak2 sekolah . Awal persekolahan la katakan , Ngeee .

Teringat pulak mase dulu dulu , darjah 1 la banyak kenangan, sebab ? hahahha paling best pergi sekolah pakai baju sekolah baru , beg sailamon *wrong spell mybe* siap ade roda. hahahah . mak ikatkan tocang tinggi tinggi biar nampak kemas , ngeee , then siap bawakkan bekal nasi goreng * mak masukkan nasi dalam bekas sabun pencuci pinggan axion* mase tu mana ade bekas lawo lawo + Air sirap dalam botol biase je , botol mineral tue . hahah dulu dulu mak nak belikan botol air cute cute mak pikir 10x taw , hahah taw kan sbab ape ? salah 1 nya cuai bila tertyinggal kat kantin , tak pasal pasal balik mak mengamuk , hahahha ,

Tak kisah semua tu , semua penah rase , then mak bagi duit belanja 50sen untuk sesi pagi , 50sen untuk sesi petang . i know mase tu selebet giler , hahah okay entry ni lebih pade throwback la ni ? hahhaha okay lepas bace entry ni boleh #throwback naah :)

Gambar kat bawah ni mase darjah 1 , kelas 1 taat setia :) hehehe
Gambar Sumber dari sahabat FB Dila Khasni yang dok bulat merah merah tu , gambar dye ngan husband dye , jodoh depa rupenya pernah dduk dalam kelas yang sam mase darjah 1 . 
Cuba teka mase emma ? hahah Mesti tak dapat cari kan ? waktu ni selebet bebenor nya pun :p


Dulu mana ade teknologi mcm sekarang ni , sekarang ni nak belajar online semua dihujung jari , nak tak nak je , Nak taw mcm mana ? emma belanja gambar sikit eh ? 









Tak faham? tak pe terus email emma emmadiana77@gmail.com , tak pun boleh bace Entry dan Entry fahamkan dulu entry , bile dah faham boleh contac emma ok ? 

Okay tu je nak story , rase nyer bnyak lagi bnde nak share tapi tibe2 jari kejang :p hehehhe

TQ sudi baca ,
Emma Diana

2 comments:

  1. teknologi juga buat budak zaman skrg malas belajar. bila di fikir-fikir zaman dahulu lebih baik dari skrg :)

    ReplyDelete