LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 23 January 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Penulis : emma diana Masa : Friday, January 23, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .

Hai selamat Pagi , Semangat pagi ni menaip sebab emma nak join 1 Give Away dari Nile.com.my, Sebab ade terbaca dari blog adik manis ni LyssaSecret

Minggu ni seronok pulak b'Give Away ngan b'Segmen :)

Nile.Com.My merupakan laman web bisnes online shopping yang terkenal di Malaysia. Nile.Com.My menjual pelbagai barangan seperti baju muslimah, pakaian, kasut, beg, barang-barang gym, kelengkapan rumah dan sebagainya. Yang paling menarik, setiap kali menjelang musim perayaan sudah pasti Nile.Com.My memberi diskaun. Bila ada diskaun, ramailah orang pergi serbu! Sekarang, Nile.Com.My ada mengadakan satu contest bersempenakan sambutan Chinese New Year pada 19 Feb 2015

5 x Pemenang Bertuah yang akan mendapat RM 150 barangan dengan PERCUMA

Macam mana nak join giveaway ni ? Senang je ! Korang buat post di blog dengan mengikut 4 step di bawah ini :

1.     Tajuk Entry : Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

2.     Letak banner di bawah ini bersertakan backlink untuk banner tersebut .


  ( Klik )

3. Letakkan produk-produk yang anda nak daripada Nile.com,my bersama dengan link produk tersebut. 

Saya mahukan barangan dibawah ini dengan harga kurang daripada RM150 dengan link produk tersebut. Wooaahh Seronok kn ? 

Satin Front Button Blouse With Elegant Red Embroidery - Pink
RM35.90

RM31.01

Retro Leisure Woman Handbag
RM39.90

Chiffon Cotton Blouse- Yellow
RM31.90

European Stylish Woman Necklace
RM8.10

Jumlah harga barangan : 
RM 35.90 + RM 31.01 + RM 39.90 + RM 31.90 + RM 8.10 = RM146.80


Seronok kan kalau dapat ? lagi lagi ianya ade keperluan yang kite ingin kan selama ni , kasut tu penting , boleh ganti kasut yang rosak untuk OP *Official Photographer* Nak join jugak ?
klik SINI SINI SINI

Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

CNY Giveaway 2015 (dan nama penuh)

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Tarikh tutup permohonan update blog adalah 15/02/2015,jam 11.59 malam. Cabutan bertuah akan menggunakan cabutan secara rawak pada 17/02/2015 12:00. Keputusan akan dipaparkan di halaman KLIK SINI pada jam 4.30 petang 17/02/2015.Pemenang bertuah akan dihubungi melalui e-mel dan h /p panggilan untuk menuntut tunai.Sahabat boleh melihat keputusan pada tarikh yang telah ditetapkan .

Apa tunggu lagi jom la join sama..Selamat bersegmen sahabat !!!

All the Best & Good Luck
HAPPY BLOGGING ❤❤


No comments:

Post a Comment