LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 26 January 2015

Nuffnang Malaysia

Penulis : emma diana Masa : Monday, January 26, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , 

Hai selamat petang korang . 

Petang ni stay Office jap sementara nak tunggu hujan berhenti , sambil sambil tu saja godek2 en google , Sebenarnya emma dah lama geram tengok blog kawan kawan emma yang dah lama req @ Daftar dengan Nuffnang , geram kan ? Sebab mase emma start ade blog tahun 2011 dulu emma tak reti langsung nak daftar nuffnang walaupun dh banyak blog emma tengok cara cara nak req nuffnang . hehehhe bebal sangat emma ni , sengal sengal ubi gitu , hehehe lagi pun emma dah nampak aktifnya blog emma sekarang ni , start bulan 12 lagi , lagi2 rajin update blog heheh , alhaklum lah makin berusia ni makin matang sikit :) *Awaaa Saya Kuaadd taw*

sekarang dengan baca 1 blog ni tersangat lah faham dan sangat membantu seriusly ! sumber ataupun ilmu dari blog ni , KATHYJEM ( Klik ) .

meh nak lanje gambar sikit , di sebabkan batak sangat emma ni hehehhe Almaklumlah emma teruja sangat , jangan marah emma :) Emma copay ketiga tiga kotak iklan dari nufnang :) hehehe 







Dah dah jangan marah emma , tunjuk ajar ku , aku budak baru belajar :p 

Terima kasih sudi membaca :) 

Emma Diana

No comments:

Post a Comment