LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 20 January 2015

Mini Giveaway by izzeyda

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, January 20, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum !

Ehemmm .. Hai ,

Kali ini GA yang kedua emma join untuk JANUARY 2015 ni :p tadi saje singgah blog kawan tengok blog kawan kite tu join GA dari sis ni , nampak very simple , serius simple GA , hadiah pun boleh tahan , yang penting kau nak bagi ? tak de kan ? :p hehehhehe Act sis ni pertama kali menganjurkan GA ni .

Click Gambar



GA ni tersangat lah senang , BTW emma cuba nasib je , sbb emma nak join pun reason nyer simple mimple ' Nak Eratkan Silaturrahim & Ukhwah sesama Blogger '

Jom la join kome ! Senang je syarat2 nya .

Pertama : Follow Owner GA simple dari sis comel ni EZZEYDA

Kedua : Buat 1 Entry yang bertajuk Mini Giveaway by izzeyda

Ketiga : lepas dh buat entry tu kome kene la letak link blog korang y join GA ni kat post blog GA sis ni .

dah buat ketiga tiga kat atas tu ? , maknanya anda dah bolh jadi pemenang :p hehehhe


1 pemenang dapat hadiah comel ni dari sis izzeyda


2 pemenang dapat topup rm 5 dari line yang ade kat atas ni , rase2 topup untuk line Freindi ade x ? 
hehehehhe


Tarikh last untuk join GA ni 30Jan2015 , 11.59 malam tau awak awak semua . Owner GA ni nakkan 5 pemenang sahaja . jom cuba nasib ? nak tak ? kalau xdapat xpe , xde rezki , yang penting ape ?

' Dapat Eratkan Silaturrahim & Ukhwah sesama Blogger

Terima kasih sudi membaca Doakan saya boleh menang GA .. :p
Emma Diana

No comments:

Post a Comment