LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 8 January 2015

Jatuh Hati Pada Ford Fiesta 1.0L

Penulis : emma diana Masa : Thursday, January 08, 2015 Comments : 4 Labels :
Selamat petang semua ,

Just Wanna Say dah jatuh hati ngan Ford Fiesta 1.0L *click for more Info*

Kereta jenama ford ni datang dari Thailand , USA , then ade 1 buah negara tu lagi , i not remember , 
but kereta Ford Fiesta 1.0L ni betul2 dah buat aku jatuh hati , walaupun bentuk depan kereta macam gigi jerung , ngeeee

Nak beli tak mampu , cuci mata jela . huhuhu 
Korang minat ? pergi je kat laman web dye , bnyak info berkenaan dengan kerete ni dan beberapa model yang dikeluarkan oleh product ford ni , 

Page Rasmi Ford atau pun boleh tengok kat sini , lebih pada Ford Fiesta 1.0L lagi tepat dan padat . tunggu loading habis ye :)
 





4 comments:

  1. memag menarik ford fiesta nie. .wrna biru tu cantik. . :)

    ReplyDelete
  2. nur Nani : cantik sgt tapi kan harga dye pun cantik :')

    ReplyDelete