LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 25 January 2015

Hadiah Untuk Suami

Penulis : emma diana Masa : Sunday, January 25, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

Harini nak update pasal suami , Boleh x ? hehe .

Last Saturday emma ade attand to Anual Dinner yang dianjurkan dari pihak Company tempat kerje emma , *Dealer Ford Port Klang* Seriusly dah bertahun tak dpt jemputan mana mana anual dinner , lagipun ni bagitau last2 minit , so apekan daya pakai mana yang ade je , baju tak hebat2 belako , member2 dealer lain pun pakai baju biase je , sbb ni pun sempena nak selebrate Chinese New Year sekali , Bos semua cina cina , manger dealer kat ford Port kalang ni je India ,

Nak belanja muka Comot sikit :p Click untuk tengok muka comot dekat .


Then Tak sangka pulak untuk anual dinner ni macam best sikit , sbb ade Ong kata orang cina , heheh Emma ade dapat 2 hadiah dari Malam Anual Dinner tu , tengok orang lain hadiah besar besar , aku dapat kecik je , tak bukak lagi dalam nya , dalam hati tekad la ape pun dapat , sbb mase join anual dinner ni xde harap ape2 lucky draw yang mereka anjurkan tu .


Emma dapat hadiah ni , tengok rupa memang kalau pakai nmpak macam lelaki la awak , walaupun gamble kan ? bukak bukak je hadiah ni sesaat terus ingat kat suami , Eh jam dia haritu rosak baik bagi suami , Aku try search google jenama CASIO watch ni harga boleh tahan ,


lagi pun mase bufday suami haritu xde bagi ape pun , kek pun xde , so dengan semangat nya aku bagi suami , suke dye ngan jam ni , Mesti sejuk hati dye dapat isteri macam aku kan ? hehehhe

Ade sedikit Cebisan gambar yang bos bagi pagi tadi , hehehhe , nmpak tak semua india , aku sorang jela melayu , hmm nasib badan . dorang terlalu percayakan aku , smpai nak benti kerje pk banyak kali , hmmmm .. 


Terima kasih sudi membaca :)

Emma Diana

Next Entry.................. :p



No comments:

Post a Comment