LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 7 January 2015

Focus A ' New Generation ' 2015

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, January 07, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .

Selamat Pagi semua . Dah sarapan ? Dah Masuk office ? dah penat dengar Bos berleter ? Moh la dengar jari emma B'bicara pulak ye ? heheh .. Okay 1st ly nampak mcm topic tak best kn ? tapi PercayaLah , This is true , Real n terlalu bnyak testimoni dari adik adik , abang abang , kakak kakak , Nahhh ni dia , bukan nak kata jual product kecantikkan , emma nak Offer product pendidikan ! Why pendidikn ? Korang boleh nilai sendiri , tak nak cakap banyak banyak . oaky emma nak perkenalkan product E-learning kat korang . tolong jujur baca sampai habis dan faham kan . :)

Apakah Program Focus “A” TM

Focus "A" adalah program e-pembelajaran yang telah dihasilkan oleh para guru yang berkelayakan beserta dengan integrasi internet dan mengikut sistem pembelajaran di Malaysia. Ia adalah satu penyelesaian pada kesukaran yang dihadapi oleh pelajar dan ibu bapa. Para pelajar juga boleh menilai dan alami sendiri kebolehan mereka dan keberkesanannya dalam program Focus “A” ini. Selepas mengikuti program ini, para pelajar akan dapat menjawab soalan peperiksaan dengan penuh yakin dan mendapat keputusan yang cemerlang.

Dengan mendaftar sebagai ahli dan pengguna program Focus “A” akan adanya interaksi antara ibu bapa dan anak. Ibu bapa boleh memantau penilaian pembelajaran anak mereka dengan mengakses “Web Report Card” & SMS pada bila-bila masa 24 jam sehari, 365 hari setahun dan di mana jua mereka berada.

Kunci untuk mencapai gred yang baik adalah pada kaedah “input & output learning” – keupayaan untuk menyerap, memahami dan mempraktikkan apa yang pelajar telah kaji dan belajar. Untuk berjaya, anak anda perlu mempraktikkan kaedah “input & output learning”. “input learning” adalah proses berkesan untuk membaca, belajar, menghafal dan mendengar.” output learning” pula adalah cara untuk mempraktikkan apa yang telah di pelajari.

Kami telah melabur berjuta-juta ringgit dalam menghasilkan “tool” yang berkualiti tinggi di dalam program e-pembelajaran ini yang juga direka khas oleh pakar-pakar IT untuk penyesuaian dan seiring dengan kurikulum sekolah di Malaysia dan mendapat kelulusan dari Kementerian Pendidikan Malaysia.

Kami juga bersedia membantu anak anda untuk PERSIAPAN BAGI MENDUDUKI PERPERIKSAAN DAN MELEPASI segala rintangan dengan melengkapkan mereka untuk menjadi seorang pelajar yang sentiasa bersedia dan peka dengan peperiksaan.

Program ini akan memanfaatkan anak anda dengan metologi pembelajaran yang terdiri daripada input, output, suara latar (Voice Over), pembelajaran “live” secara online dan sesi forum untuk pelajar. Apabila tibanya hari peperiksaan, anak anda akan dapat menjalani dan menempuh segala cabaran dengan penuh yakin dan boleh mendapat “straight A+”

kebanyakkan nya ibu bapa banyak lepakan tanggung jawab pada guru , cuba ibu bapa kini guna teknik baru pembelajaran sampingan sedia ada ni , InsyaAllah bermanfaat . try Search google dan tengok testimoni yang menggunakan system Portal ni sebagai sampingan pembelajaran dirumah . InsyaAllah Ape yang emma dah huraikan kat atas ni dapat membantu dan dapat fahami oleh sesetengah pihak yang bnyak bertanya kenapa emma promote untuk join Focus A . INI BUKAN SYSTEM MLM !  Tetapi untuk Masa depan Anak Anda .

Jika berminat boleh terus direct whatsApp atau Inbox saya di facebook :)
Jangan Berfikir panjang . INI GENERASI BARU 2015 #BANGKIT !

WhatsApp : 011 38482678 - Emma / Ewan *Suami*
Facebook : Emma Diana *click Nama Saya*

No comments:

Post a Comment