LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 20 January 2015

Flying Kiss Dari Baby White

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, January 20, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum Hai !

Pagi ni nak menaip dengan perasaan ape ek ? marah ? geram ? sakit ati ? No No No , Ni tengah menaip kat mobile je , sambil tggu husband buat report polis . Al-kisahNyaaaaa , balik keje semalam kol 9 macam tu lah , Act balik keje kol 530ptg , Suami pulak ade keje sikit kat s.alam ptg tu , so emma tunggu kat tempat kerja , sambil2 borak ngan guard , *Pakcik Melayu* sembang punya sembang En suami pun datang after Magrib mcm tu, then boleh pulak sambung sembang sampai lah ke pukul 9 .

Dalam perjalanan balik kami pun planning Nak hantar baju kat Dobi , ni lah kalau laki bini kerje , smpai lewat malam balik mandy rest , nak basuh baju pun xlarat Sebab emma xde mesin basuh sebenarnya , then keputusan paling terbaik hantar dobi :p

Okay lepas pergi hantar dobi dalam kol 9.15 malam mcm tu tiba tiba en suami saya pulak lapar , makan kat luar je katanya , sbb dh tak tahan lapar sgt , hmm ni masalah kalau suami kerje , mmg dia xnk makan kat waktu kerje , tu y membuatkan emma marah sangat2 .

lepas makan dalam kol 10.00 malam otw balik , seperti biase la , mengalami jem ,walaupun tengah malam , nak balik ke parkland , then dalam menuju ke jalan besar nak ke banting kami di kejutkan dengan hentakan kereta yang kuat dari belakang , kepala emma terantuk kat cermin depan , menyesal tak pakai seat belt ! Tsk Tsk ! hmm macam terpengsan sekejap , celikkan mata tengok suami sepat cepat keluar , dalam hati , kite langgar orang ke orang langgar kite ni , hmmm

Aku ngan keadaan biul sedikit keluar tengok2 ade kerete cium bontot kereta aku , huhuhh , pengakuan suami ini pertama kali dii langgar orang selama beberapa tahun bawak lori ke kerete ke , hmm ni lah dinamakan takdir , Dah allah takdirkan kejadian sebegitu , hmm sabar jelah


- Di perkosa tanpa tidak rela - 
Ayat suami . hehehhehe

setle ngan cara baik , buat report polis then claim insuran , 

Budak lagi pun yang bawak kereta ni , tahun 1995 baya adik emma , hmm sedih tengok kerete mcm ni , nak tutup bonet kereta tak dapat , hmmmm tengah tengah bulan ni banyak pulak dugaan Aiyhh !

Okay ni je storry , Terima kasih sudi membaca 

Emma Diana 

Dana untuk upgrade Lens D1100 :) 
Terima kasih sudi click :) 


ASTRO ADE CERITA BARU <--- CLICK ME

No comments:

Post a Comment