LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 9 January 2015

Design Kad Buisnes

Penulis : emma diana Masa : Friday, January 09, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum ,
Selamat pagi semua ,
Hai ,

Harini Entry lebih pada design Kad Buisnes Emma , So simple dan comel , ngee *puji diri nampak* ngeeee .  terlebih dahulu nak ucap many tengs to Adik Zaza , Eh adik ke ek ? ngeee ke kakak kot , hee okay fine umur emma 24 mybe emma kakak la kot , aiyhh ~ *heheheh* Emma dah lama nak buat kad buisnes tapi seriusly xtaw nak design mcm mana, lagi nak bermain ngan photoshop , serius tak reti , huhuh . emma ade jugak jengah fb freindlist emma then tengok sape y selalu buat buisnes yang boleh membantu ni kan ? , tak jumpe2 , then emma try search kat google , terkeluar blog salah seorang freind list fb emma , tak sangka , dduk dalan listing freind punya lama tapi xtaw dye ade buat buisnes ni kan ? cepat follow dye kat ZAZA ZEHRA

So emma cecepat ikut dye kat twitter , blog sume , then terus inbox cara nak tempah kad buisnes mcm mana , then terus trang lah yang emma tak reti design semua , then tup tap tup tap . dapat idea , dari En google jugak , hehehhe .

Nahh ! nak share sikit design kemungkinan minggu depan depat la kad yang emma dah tempah tu .




Walau tak sehebat kad buisnes korang , boleh la dri xde kan ? so emma tinggal nak buat baju sahaja , ade tak sape2 kat sini taw nak tempah baju kameja dengan kuantiti yang rendah , bebab kebanyakkan emma serve ade yang nak kene tempah bnyak :'( sedih jugak mendengar . huhuh 

Terima kasih sudi membaca :)

Emmadiana,

2 comments:

  1. heheh , saya bagi design je , then dye yang buatkan , almaklumlah kite tak taw la nak guna photoshop

    ReplyDelete