LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 7 January 2015

BAGUS UNTUK PEMBELAJARAN KINI

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, January 07, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum ! 

Selamat Petang semua .

Okay petang petang mcm ni bnyak Idea yang terkeluar dri kotak akal pemikiran emma , lalu mula la nak menaip . emma nak beri tahu sedikit emma memerlukan 10 orang yang bebar2 minat untuk majukan atau tingkatkan sedikit focus anak pada pelajaran , 

Di sini saya ingin offer kepada sesiapa yg berminat pakej tusyen e-learning dari FOCUS A yg mantap dan terhebat dengan harga diskaun!

Tekan pada gambar jika tak jelas gamabr2 di bawah ini .









FOCUS A merupakan pakej tusyen online paling lengkap dan terkini.
Dengan setiap pakej tusyen FOCUS A, anda akan mendapat;

- Access portal selama 1 tahun
- Anak kedua PERCUMA

Paling seronok ? semua mata pelajaran ade , update pelajaran terkini .
Katogeri :-

PRA SEKOLAH

DARJAH 1 - DARJAH 6

TINGKATAN 1 - TINGKATAN 5


Tekan pada gambar jika tak jelas gamabr2 di bawah ini .



Testimoni Pelajar Pelajar Di malaysia




Sesiapa yg sebelum ni berminat untuk menjadi ahli FOCUS A tetapi tidak cukup modal boleh juga membeli pakej ini untuk mendaftar, jimat ooo.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai pakej tusyen FOCUS A, boleh pm saya.
Pada yang tak de anak lagi boleh je join , nak tahu bagaimana ? Hubungi saya :-

1. Boleh mesej / whatsapp / wechat : 011 3848 2678
2. Also boleh jugak e-mail kat sini : emmadiana77@gmail.com
3. Set appointment . Ok dah buat semua d atas ? Good . 

Tahniah anda sedang menuju puncak kejayaan ! Hooreyyyy !  
*Saya Nak tegaskan ye , Ini Bukan system MLM ! *

Tunggu Apa Lagi?!
STOCK TERHAD and LIMITED TIME OFFER SAJA!!

2 comments:

  1. bagus jugak program macam ni :D

    ReplyDelete
  2. Nur Nani : awak still study ? jum la amik pakej ni

    ReplyDelete