LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 6 January 2015

' 2015 '

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, January 06, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum 

Hai Semua , 

Okay untuk pertama kalinya emma update entry untuk 2015 ni , amboi bukan main eyh kawan kawan blogger sume , dah update azam baru . Sebelum tu emma nak ucapkan Alhamdulillah kerana di panjatkan umur emma dan insan insan yang emma sayang terutama pada suami dan keluarga blah emma dan suami , 

Alhamdulillah juga tahun ni terlalu bnyak perancangan yang emma dah buat , InsyaAllah dengan izin Allah akan terlaksana lah impian impian ku , Aamiinn .

Okay Come , rapat rapat buka mata besar besar , nak open entry ape ye hari ni ? Oh ya Btw, selamat tahun baru semua , Walaupun Malaysia Kini dengan macam macam dugaan kan ? Banjir , di sebelah pantai timur , Subhanallah , Jika Allah berkata Jadi , Maka Jadilah ia , Semoga ditabahkan hati bagi mangsa mangsa banjir , InsyaAllah , lagi dengan tragedi Kapal terbang Air Asia (Indonesia) SubhanAllah .. Al-Fatihah .. Dan macam2 lagi tragedi yang terjadi kat bumi ni kan ? 'Hulurkan Tangan Ringan kan Beban ' InsyaAllah , tolong semana mampu kita .

Okay Lets talk to azam ,
Emma xde la ape pon azam emma biase biase je , kang kalau list kan kata beria plak kan pepanjang lebar , tapi yang peting kat sini azam emma , Emma nak terus berusaha untuk maju kehadapan dan majukan diri dari segi fizikal , moral dan kewangan demi mase depan emma dan Suami , #BANGKIT , tu tredmark emma untuk tahun ini , Maju selagi mampu , Usaha selagi Ada kudrat . Baru lah boleh capai ape yang emma dan suami impikan , dan ape yang tersenarai dari perlis ke sarawak :p *Okay ni gugurau je* Halaaaahhh ~ jangan stress sangat bace entry ni , :p 

-Chilllax lahh dengan Kit Kat . Kit Kat kan Hadooo ~ :p

Alhamdulillah tak terhingga pada bakal bakal pengantin yang percayakan service photographer emma walaupun ianya adalah bawah baget dan cuma hobi sahaja bidang ni , Alhamdulillah ade yang pandang positif pada Bidang 'HOBI' Emma ni . InsyaAllah emma cuba upgrade kan diri asah bakat dalam bidang photography ni , InsyaAllah 1st job akan start bulan February . Nak taw pakej photography ? Pm je xpon direct email emmaadiana77@gmail.com

Alhamdulillah untuk kali ke berapa pulak ni ye ? hihihi 'Just Thanks to Allah sebab bukak kan hati minda emma untuk memasuki bidang buisnes . nak taw buisnes ape ? Lets tanya emma cepat cepat , ade button Fb kat situ , add and INBOX ok ? 

"SAYA HEBAT ! SAYA KAYA ! SAYA BERJAYA ! "
Rajin2 berkata mcmtu pd diri sndri sbb tu ada lah doa , hehe . Ingt tu , 
x ada yg mustahil dlm hidup . Rajin2kan diri berkata yg positif utk diri sndri , 
tu salah 1 cara utk bangkitkan smngat kita utk BERJAYA . 
Suma org nak BERJAYA kan ? Hehe . 

Terima kasih buat suami yang terlalu sabar dengan karenah dan perangai ini selama mana kite bersama , sebumbung , InsyaAllah Ada rezki buat kita berdua , Walaupun ade kala ape yang kita sama sama hajati tidak kesampaian , semua tu dugaan Allah . Saya sentiasa hargai setiap apa yang awak buat atau tunaikan/kotakan janji awak . ILOVEYOU . 

Okay , penat dah jari ni membebel :p ape kata tunggu next Entry pulak nak ? 


" Belanja Satu Gambar Selfie 2015 " 













Stay Tuned 
LoveEmmaTillThen


2 comments:

  1. goodluck emma..comel orngnya.. mnt jgk photogrphy tp xde kmera.. hehe... nk bli kena tgu la kaya skit :)

    ReplyDelete
  2. zaza : hehe tq , awak pun comel jugak :) *Ikhlas ni* hehhe
    Ha'a mase nak dapat camera ni pun azab nya hanya Allah je yang tahu..

    Terima Kasih Awak :)

    ReplyDelete