LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 23 December 2014

Wangian Setiap Hari

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, December 23, 2014 Comments : 0 Labels :

Hai 

Selamat pagi uolls ! korang emma nak share bende yang paling paling paling best ! Info paling best !

" Click gambar "
.
.
.


" Uolls pernah tak bau bunga ni ? dah la lawa bunga ni , warna dia pun sangat2 cantik , lembut je , wangi lagi , yang paling best emma dapat bau hari2 bunga ni , nah taw mcm mana ? meh bace status yang dipetik dari facebook emma ..

" Hari Hari hujan , Bulan December ni memang musim hujan . Hari Hari basuh baju , naik dah bau hapak sebab baju kurang kering . yela kite pergi kerja baju kat luar tersidai sape pulak nak tolong tolak ampaian bawah bumbung kn ? mujur ade downy baru ni . bau dye giler sedap , basuh bajukene tempias hujan pun xde bau hapak .. korang dh beli ?? "

" Click gambar "
.
.
.


baju pun lembut :) Wangi je pergi kerja , xpayah pakai perfium . act emma dah guna semua pewangi dari downy ni , bukan spry kat baju korang pulak , y boy mesti xtaw , guna downy ni selepas basuh baju , bia wangi je ..  untuk lebih info uolls boleh click terus laman web ni DOWNY PERFUM


Then sekarang DOWNY PERFUM tengah buat 1 contest taw , ape ape info uolls boleh click gambar ok ? then terus ke laman web DOWNY PERFUM

" Downy Cherry Blossom - Win a Trip to Japan Contest " 

" Click gambar "
.
.
.






Terima kasih sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment