LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 22 December 2014

Office Mini

Penulis : emma diana Masa : Monday, December 22, 2014 Comments : 0 Labels :

Hai , 

Okay Kali ni Emma rajin pulak nak menaip laju laju ala ala LUCY . takut typing error je jap lagi  hehehhe yang tak paham abaikan ye syg, okay ikotkan ini kali ke 4 entry untuk harini , Eh biau la blog kite heheh "Eei plish la Emma kau ingt org suke ngan mukaddimah kau tu ? hehehe"

Naaahhh ! jangan pikirin banyak sgt ye ? 
heheh , okay ikotkan cerita la kan , dipendekkan cerita sekarang ni . Emma kan baru je pindah so kediaman Emma memiliki 3 bilik so Emma amik keputusan Emma bahagikan beberapa ruang untuk urusan rumah dan lagi 1 untuk office Emma , almaklum lah , kite ni partime bisnes , ala sikit sikit je pun , niaga barang skincae ngan photoshoot , tu pun kadang2 ade la sikit rezki , kadang kadang xde langsung just pikir positif mybe xde yang kawen kot bulan ni hehhe *for shoot* untuk skincare pulak Emma xla simpan bnyak stock pon , Emma tau Emma bukan lah terkenal pun , Emma cuma ambil dropship je , sapa2 kawan yang nak beli barangan skincare ataupun slimming ade yang bertanyakan Emma , so alang2 niaga kecil kecilan lah , tapi sekarang kan peniaga mesti kene ade SSM , so Emma xde SSM xbrani nak buat niaga mcm sebelum ni , beria2 pos n ramai jugak la pelanggan yang nak beli sebab Emma xla jual mahal sgt pun , ambik untung ciked2 je awak :) 

xnak citer panjang cuma Emma nak share sikit Emma ade agihkan 1 bilik tu nak buat OFFICE MINI *kata kooo* hehehehhe cuma xbuat lagi sebab xdan la weyh nak beli itu ini dalam 1 masa , cuma ade lah serve serve mata tengok kat Pakwe GOOGLE kite ni nak buat office mini yang cute . korang mesti ade kan office mini ?? 

tak macam aku ni haa , nak update blog pun kadang kat office , kadang kat hp kadang g CC *zaman dulu dulu* hehehhe .. dlu zaman 15tahun keatas tu ade la laptop tapi dah jual sebab clash ngan pakwe lama *laptop tu pakwe lama yang bagi* tu yang jual .. heheh citer lama pun.. heheheh


OFFICE MINI CUTE yang cuba buat Emma jatuh cinta , nampak simple n kemas ..


Okay ! kat bawah ni ade beberapa gambar , mybe ni sumber ilham Emma sikit sikit untuk buat office mini Emma nanti , Jum cuci mata jap nak x??

















Comel comel kn ? 

TQ Still Membaca smpai kesini ,
Jum tinggalkan komen yang murni murni kat bawah :)

No comments:

Post a Comment