LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 22 December 2014

Churp Churp Again .

Penulis : emma diana Masa : Monday, December 22, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ! hai korang !

Okay kali ni emma saje je nak bukak entry pasal churp churp , Emma tau ramai yang dah tau , Okay Act Emma dah lama main churp churp ni , then dah ade pun XX.XX dalam akaun tu tapi xlah smpai beratus lagi kannn ! , hehehhehe Emma terhenti bersebab .

Mase mula2 main tu seronok walaupun ade RM1.00 je pun dah tersenyum lebar . Alhamdulillah Ade jugak yang sudi click iklan yang emma share kat twitter and fb then ade jugak yang baik hati click iklan churp churp emma kat blog , walaupun jarang sgt emma promote , TQ uolls . smpai la ni emma still main lagi cuma tak aktif mcm zaman2 free , waktu lepasan sekolah dolu dolu , nak cari duit la katakan . kannnn ! :p

Terhenti Aktif lebih kurang dalam 5 bulan ataupun setengah tahun lah , kalau hari2 aktif mesti dah banyak kan duit dalam akaun ni ?? :p sebab tak aktif balik pun salah 1 nyer kerja , dah berkahwin ni kan bnyak mase bersma ngan hubby .. la ni Aktif pun mase kat office je , lagi2 dah di tukarkan kat department yang lagi selesa kan ? heheheh so ape lagi ? melaram la kite , tapi kerja jangan lupa ok ?

emma nak korang rajin2 la click link ni .. sama2 donate ok ? then korang leh komen kat entry ni untuk visit blog korang n emma akan click apa2 iklan sekali pun kat blog korang ,

Click smpai Habis Loading taw ? yang taknak Donate pi main jauh2 , yang saling nak mendonate donate ni jum sama2 click ok ? :) *muaahh cikedd*

1 - cute girl first time balloons
2- Christmas
3- slimming
4 - Promo 

No comments:

Post a Comment