LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 3 December 2014

Bebas Entry

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, December 03, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum kalian

kawan kawan bloger , kawankawan facebook yang rajin visit blog ni ..Say Hai sambil buat peace and membulatkan mata *menggedik jap* hehehe

Hari ni hari khamis kan ? Esok Jumaat , Then lusa sabtu *Sabtu ade job la kawan kawan , Wish Me GOOD LUCK cepat * sambil hentak hentak kaki*

Hari ni jari TER lebih aktif pulak nak menaip heheheh .. 

Persediaan untuk sabtu ni , aku start study balik mcm mana nak shoot gambar pengantin , asyek possing yang sama je kan , now aku belajar bnde2 yang baru dari abg2 photographer kat fb , aku bukan lah handal pun , sikit2 boleh la , asalkan ade skill n ilmu sikit ,

Tidak la ramai mana pun yang penah emma shoot kawen tapi ade la sikit rezki yang orang panggil untuk shoot gambar . Then lepas kawen ni kurang sikit x rancak mcm dulu sebab dlu single kan , lpas kawen ni terikat sedikit lah , sbb bnyak urusan suami isteri kan ,

emma buat pakej kawen mmg murah giler , smpai dowang pon xcaya hehehe

1st pakej Shoot + burn cd @ Pendrive =  RM 200
2nd pakej Shoot + burn cd @ Pendrive = RM 300
3rd Pakej Shoot + burn cd @ pendrive + Album = RM 450
4th Pakej Shoot + burn cd @ pendrive + Sticky Album = RM 550
5th Pakej belum buat lagi , sebab saya xpandai buat album kristal atau album kekal :)

mahal sangat eh pakej ni ? kalau murah meh komen ,

No comments:

Post a Comment