LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 30 November 2014

Selamat Ulang Tahun Cinta

Penulis : emma diana Masa : Sunday, November 30, 2014 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum , 

Hai guys ! Hai kalian ! 

okay Mood hari ni nak taip laju2 tahap nak terkentut ! hahah nampak tak dah lama tak menaip ! ,
Okay ! So ! 
Entry Today nak citer cikedd , meh bak annnggg nak citer cikedd ! nak hebah cikeed , Today Is My Ulang Tahun Cinta Halal aku .. 
Hahah Gopoh x ? Nampak tak permainan diaaa ~ ngeee
Mesti Ade yang tau saya dah berumah tangga , ade jugak yang adik2 bau follow saya tak tahu yang saya single sebab muka muka nampak Muda *menggelabah* hahahah.
So nak dijadikan cerita pendek jelah eh ! 

Start 01.12.2012 kami sah jadi Suami Isteri yang Halal until Now 01.12.2014 genap lah 3 tahun kali bergelar suami Isteri .. 
*Cadang nya nak buat 12.12.12 tapi mak tak kasi sebab tu normal Day. Macam2 hal katanya
salah 1 nya 

1. tak dapat cuti hari biase ,

2. banyak abiskan masa weekday *banyak hal lain boleh stle hari tu

3. Lambat Sangat.

4.Biar la awal bulan means start 1 hb senang sikit nak ingat ulang tahun cinta *gitu~

Alhamdulillah Bahgia , Bahgia sampai nak baling baling , Lambung lambung En suami kat langit ! hahahha.. *lagi menggelabah aku ni, Gedik cangat !* hahah
Okay seterusnya . No palnning selebrate , No planning Holiday , No planning nak beli kek ape bagai ! sebab cukup la hanya dia di depan mata aku sepanjang hayat ku*ayat kaw Emma ! hahah* No lah ! Mungking sebab bulan ni ade 2 hari bermakna buat aku , sebab 27.12.2014 bufday En suami . So toksah aiyh nak membazir bagai ! kan ?

wish for En Suami : 


Assalamualaikum sayang ,

Happy Annivasary yang ke 3 tahun



Start from 1.12.2012 kita nikah until Now 1.12.2014 .. Walaupun Ade Manis Manis , Masham Masham , Garam Garam Sikit dalam hubungan kita , b tetap sayang yunk seumur hidup b , sampai ke syurga .

B harap yunk akan jadi suami yang terbaik dalam tempoh usia hubungan kita , dapat didik b jadi Isteri yang solehah , kurangkan sikit buat b marah n tOuching , Hati b mudah tesentuh sikit ..

B sayang yunk sampai hujung nyawa b , tiada lain cuma yunk sahaja dalam hidup b , B nak susah senang bersama sama , B nak Bahgia bersama2 yunk , smpai ke anak cucu InsyaAllah , ..

Maafkan b jika b ade tersinggung perasaan yunk selama hubungan kita ni . yunk tetap syurga bagi b . ILOVEYOU !

yunk la syurga b .
yunk Lah Buah hati b .
yunk la bucuk Masham b.
yunk lah Cinta dunia akhirat b.
b akan tetap tabah walau ape pun terjadi , sama jugak dengan yunk ok ?

tu je nak cakap , lain dah lupa dah ihihih .. Muah !


Okay tu je rase nyer nak citer for today, Cuma nak share ciked gambar2 waktu perkenalan saya dan suami sehingga laaa ni .



Sewaktu Berakhirnya lafaz Aku terima Nikahnya bla bla bla bla ....
Sewaktu Majlis Perkahwinan Dirumah Bonda & ayahnda aku di klang
*Gambar kurang jelas sebab dulu handphong xcanggih*
Sewaktu Perkawinan saya dan suami di belah lelaki . 09.12.2014
* I Like this Design Baju perantin ! santik sangat !
serius jatuh hati bila tengok suami encem*
Pertama Kali nya menyambut Eid Bersama suami
Eid 2013 - Perak Dirumah Nenek suami ku.
Eid 2014 dirumah Ibunda ku

Dibawah ni ade sedikit Perkongsian Gambar Bersama ketika Hangout , Tak banyak pon 3 keping je nak share , nanti banyak banyak awak tak lalu nak scrool heheh :)

Semasa Bercuti Di langkawi

Semasa Mengahdiri Perkahwinan Saudara

Berjalan di setia City Mall

2 comments: