LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 21 October 2014

Cerita hari ini

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, October 21, 2014 Comments : 0 Labels :
Selamat petang ,

Pada kalian semua , Sihat kah ? sudah makan kah ? kalau sudah alhamdulillah syukur :)
Hari ni Macam biasa kerja tpi yang best nya Boss xde , semua xde , cust pon kurang , saje xnk make appointment untuk harini , sebab ape ? sebab aku malas nak attnd , harggghh jahat x aku ? nak buat claim pon rase nyer macam malas je. banyak kot kerja pending , mcm ni , kalau si varsha ni xde kerja aku Automatic akan pending. Sebab ? dye xde asstn y boleh cover kerja dye , so skrg ni aku la org y kne tolong , tapi bila aku cuti pulak , Allah payah nya kau nak menyentuh kerja aku  , tu yang susah tu kalau kerja aku xde sape taw , now aku menaggung la kerja ni mcm org yang x ckop tangan , penat mengalahkan Perdana menteri , huarggghhhh ! stress rasanya , Esok nak Devali kn ? hahahha tpi cuti sehari je , dduk rumah jela gamaknya , 

Sambil2 kerja tetap aku curi mase sikit untuk kerja partime , biase la niaga , ce search instgram id ni Emma_skincareshop , tu lah ig kite , saje buat part time , demi cari sesuap nasi . xpela slow2 , walaupun kadang hanya suke2 , kadang smpai xde mase , nak buat niaga full time saya xde modal . Nak bukak kedai lagi lah ! hmm slow2 lah , lagi 1 dalam ni xla emma cter semua tentang life emma , kata org ade org hendap diam2 taw , so malas nak open cter mmg la semua , takot2 ade y jeles ngan kehidupan kite . makin hari minggu ke minggu bulan ke bulan makin meningkat dek usia kite kn ? so nak emma lanje 1 pic :)



terima kasih bace entry ni , walaupon xde sikit info yang baik , jadi disini kesimpulannya , jangan jadi pemalas macam saya , Eh malas ke ? hehe kalau malas xde la niaga . hehehhe

No comments:

Post a Comment