LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 3 August 2014

Eidul Fitri 2014

Penulis : emma diana Masa : Sunday, August 03, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum

Salam Lebaran pada semua kawan2 saya , tak kira dimana anda berada . 
Rakan , Teman , Sahabat Facebook  , Twitter , Instagram yang sangat peramah , 

Ampun di pinta kalau ade tersalah kata , terkasar bahasa , terlalu poyo ke ape , kalau terlepas cakap , atau menyakitkan hati , yang baik semua dari Allah swt dan yang kurang tu semua dari saya .

“Lisan kadang-kadang tak terjaga, Janji kadang-kadang terabaikan, hati kadangkala berprasangka, Sikap kadangkala menyakitkan. harapan ini menjadi indah jika selalu ada maaf diantara kita. Syawal akan menjelang. Mohon Maaf zahir dan Batin”

tahun ni meriah seperti biasa , bersama family tercinta lagi bertambah ceriah meriah bersama suami tersayang . masih belum di beri peluang menimang chaya mata , insyallah ade rezki takkan ku tolak dan aku terima seadanya y mungkin .

Tapi yang aku stress mcm2 soalan yang di tuju oleh makcik2 ku haaaiyyoooo bukan main soalan dri langit , aku telan jela weyh . Aku dah agak dah soalan2 bocor yang depa nak tuju , telan semanis2nya hehehe.. So balik rumah dengan hati tenang n xkan pikirkan balik soalan tu ngeeeee ..

nak share sebnyak sedikit gambar saya , Suami & family tercinta .


Besama Suami Tercinta , kita suruh awak pandang saya tapi awak pandang camera watnya sayang heheheh
Wahai suami , aku redha syurga di bawah tapak kaki mu .
my family , nissa xde mase ni , next saya akan upload pic y ade nissa k ? hehhehehehe


Kawan2 semua , di jemput semua , sila dtg ke rumah saya jangan malu jangan segan :) 


ps : Thanks for reading :)