LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 30 April 2014

Supprise- boyfriend dunia akhirat

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, April 30, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum Semua ! 

Selamat tengahari sambil menaip dengan senyum2 kambing ni ha ! 
hehe tengok la pada title kan ? ttbe dapat supprise dari *boyfriend dunia akhirat.* mcm ade makna je ? hehehe..
*xde maknanya punn cuma bulan ni ase mcm lain ckit heheh :)
Sebab makin lama semakin bahagia bersama suami tercinta :)

mcm ni citer nya , 
semalam xde la ape y best mcm hambar skit, biase la keje hujung2 bulan makin bertimbun - timbun kerja .. then makin kering poket ku .. kata org dh tak tebal duit dalam poket. mood pon melayang.

Then tiba-2 dengan jayanya suami ku yang tercinta pandai hilangkan segala mood y sedang terbang-2 keawangan kembali ke normal . jeng3.

Ya Allah.. 

okey seriusly aku terperanjat!! 

Pandai lak dye ni buat supprise kat tmpat keje.. ingtkan panggil nak marah ke ape.. 
then dye G toilet jap. aku pon Tggu kat meja makan. 
Ttbe kiss pipi,tanjat gak. Pastu dye kata ade supprise.. 
eii supprise apakah ni.. 
takotnya.. 

pastu nampak beg kecik warna merah konyok2 beg tu. 
Pastu bukak je cm nak nangizzzzz... 
eiii dye li kan cincin untuk kite laaaaa.. nampak classic giler bntuk cincin nya.. 
pandai syg aku ni pilih. tq my lovely husband EOneshark Steady .. 
alololo.. siap kiss pipi lagi kat opis. 

Eiii mengade taw buat supprise dye ni.. x expect pon.. hehehe..

I love you cinta halal ku.. 



hahaha mase mule2 excited mcm dapat gula2 lolipo besauuu 
bila dah pakai nampak comel di jari manis ku :) 

makin mendalam pulak cinta aku pada mu wahai suami tercinta.
harap kekal sikap nyer sebagai suami yang baik , penyabar , penyanyang dan periang dikala aku moody2 ni hehehe.. paling penting romantic even dah beranak pinak aku nanti ,.
hehehhehe :)


Dengan Doaku selalu agar hubungan halal ini kekal hingga hujung nyawa ku bersama y tercinta.

ilove you sayang ..


No comments:

Post a Comment