LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 24 April 2014

Bakal Mem'Busy' kan Diri

Penulis : emma diana Masa : Thursday, April 24, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum !

Selamat Petang semua ! hari ni nak story pasal pe eyh ? 
Sihat2 ke kawan2 aku y masih aktif lagi kat blog ni?
jeng2..

ok sebelum tu nak inform 11.may.2014 ni adeq Nana nak bertunang dan Nikah
sila jemput pada mana y kenal diri ku ini , buat simple2 je.


tu ha y bertudung tu nak kawen dah*
nak dara ayah y paling kecik skali .
langkah bendul kakak iye hehehe..

si kakak dye y baru pas tunang si nissa ni ha.
jap upload pic dye jap eyhh..


*yang ni si hakak nyer..
tunggu agy 2 taon ke setaon ntah .
nnti ku kompomkan balik kikikik..

Then 11.may.2014 ni jugak ade invation dari seorang sahabat yang aku terlalu sayang sangat .
tapi maaf tak ley attend. xpela mungkin xde jodoh nak bertemu :)

Macam mana ngan life uols?
bahagia ? happy ? seronok ? Alhamdulillah hendaknya ..

so nak share la pic bersama suami tersayang y mmbuatkan aku akan lebih menyayangi nya sampai ke jannah . In Sya Allah ..


*eyh salah upload plak gambar nenek cantik ni hehehhe..

jap2 nak mengimbau semula zaman2 romantic aku bersama suami jap .
hehehehhe
jangan menyampah naaaaaaaaaaa'
hehehhee


Dye ni Cinta Hati aku smpai mati,
Sang Suami tercinta .

I LoveYou So much !


#throwback raya 2013.
Cinta Hati Kita Ni susah Nak bergambar . Adakala Geramm 
Semua Ku simpan Dalam kenangan sayang :)


No comments:

Post a Comment