LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 27 April 2014

ABP26

Penulis : emma diana Masa : Sunday, April 27, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ! hai ! 
Selamat pagi dunia ! 

Today nak citer sikit pasal ABP26 
Ape tu ABP26? Anugerah Bintang Popular ke-26 ke ? 

Okeyyy.. mcm ni citer nyer..
Kawan aku sowang ni mmg Buisnes Women daroi minat terus ke hobi n rutin harian dye , mmg respec la hehehe.. aku ni keje full tyme penah jugak meniaga tapi xjalan aku xgiveup cuma dh xupload pix2 product hehehhe.. sebab aku taw mmg xjalan n rezki aku bukan pada buisness product heheh lebih baik pakai sndri. org tanya bru gtaw cuba ini cuba itu, hehe aku ni minat promote tapi bile aku y meniage xjalan hahah pelik pulak aku aiyhh ! hehehhe..

So! cter pasal ABP26 balik, back to story hehehe.
farah ni kawan sekolah mase kat perak dlu ni facebook dye, serius suke tengok semangat dye heheh dah la cantik pakai lagi abp26 ngeee. sape la bakal suami dye, ngee *Wehh aku pon rajin jugak lahh ! suami makin sayang taw ngeeeee...
Then ngan kakak Aisyah ni Facebook dye.. suke betol semangat2 depa.. tengok semangat betol depa promote product sebelum dowang join jual ABP26 tu.

dari tadi ABP26 je kan nah emma tunjuk pic dye lak.
jap eyhhh..


bagi yang dah kawen jum2 cepat lah pakai sebab !
.
.
.
.


*giler xnk guna artis2 ramai dah guna makcik2 jiran aku tu ha pon dah guna hahah dduk umah je. weyh tapi bukan untuk ehem2 je taw. kulit dowang pon dah falwless giler kata ko ! hehehehe

oke ni untuk perempuan ABP RED .10 in 1 wokk ! 
So untuk ABPPURPLE


nak itu dye.. 
hehehe tapi tu just minuman je ade fungsi2 dye . mmg best babe.. huhuhuhu..

untuk fungsi dan kelebihan dye adalah jeng3x bgai abpred ase combo or set la lebih afdal nak menyebut ade set slimming huyoooo ! mmg aku nak grab weyh hehehe tapi dh grab pongg hehehhe..


Sesuai untuk wanita.

AURA BEAUTY PERFECT 26 RED FOR WOMEN
Manjakani + Lobata

Rahsia Wajah Putih Berseri Tanpa Sebarang Parut & Jerawat 

ABP26 RED Minuman kesihatan di cipta khusus untuk wanita. merawat masalah kulit, penjagaan kesihatan dalaman dan Slimming.

KANDUNGAN :

Collagen, Honey, Pomegranate, Rozel, Vitamin C, Ha, L-gluthathione, Apple Stem Cell, Soursop, Stone Pineapple, Habatussauda, Blackcurrant, Lycopine, Isolate Soy Protien, Cranberry, Mulberry, Vitamin E & Papaya Extract,Lobata,Manjakani

MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal

KELEBIHAN

• Menegangkan dan menaikan payudara
• Mengetatkan faraj/ Mengecutkan rahim
• Merangsang tenaga batin
• Meningkatkan dan membaik pulih kadar hormone
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan

KHASIAT 10 dalam 1 :

- Bertenaga
- Memutihkan
- Mencantikkan
- Menyihatkan
- Menjimatkan
- Menguruskan
- Mencergaskan
- Awet muda
- Menguatkan
- Pemulihan

CARA MINUM :

3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
Minum sekali sehari sebelum sarapan.

*yang ni lak y slimming emma nak xplain tadi .

*gambar yang ni sumber by google :)

Aura Beauty Perfect Slimming adalah produk pertama di Malaysia yang memerlukan anda untuk mencium bau yang dihasilkan dari dalam botol. Ianya dapat:

-Meningkatkan kadar metabolism tubuh.
-Menyahkan toksid dari tubuh.
-Menyingkirkan air berlebihan dalam tubuh
-Serta mengurangkan selulit.

Orang2 France memanggil minyak ini (fennel) sebagai DIETER's OIL. Minyak terbaik untuk membantu mereka yg ingin mengurangkan berat badan dengan tindakan mengurangkan perasaan ingin makan (reduce hunger pang). 

Cara bertindak:
-Tekak akan menjadi payau dan ketat
-Nikmat menjamah makanan tidak ada atau berkurangan.
-Cuba makan makanan kegemaran anda selepas menyapu minyak ini ditangan dan hidu selama 1 minit sebelum menjamah makanan. Anda akan merasa kekurangan didalam makanan seperti mulut menjadi tawar.

Dinasihatkan meminum air putih sekurangnya wajib 1.5 liter sehari utk mempercepatkan tindakbalas. Sangat baik untuk penderita diabetis kerana anda tidak akan berminat memakan makanan yang bergula atau manis.

Kandungan terdapat di AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING:

●JOJOBA OIL
●GRAPE SEED OIL
●FENNEL EXTRACT OIL
●GRAPEFRUIT EXTRACT OIL
●LEMON EXTRACT OIL
●PEPPERMINT EXTRACT OIL
●BERGAMOT EXTRACT OIL
●PATHOULI EXTRACT OIL

*untuk lelaki plak . jeng3x

Kite bagi gambar couple la kan. orang kata ade wanita mesti ade lelaki hehehe

AURA BEAUTY PERFECT (UNISEX) 550GM - Purple 8 IN 1

KANDUNGAN :

Collagen, Honey, Pomegranate, Rozel, Vitamin C, Ha, L-gluthathione, Apple Stem Cell, Soursop, Stone Pineapple, Habatussauda, Blackcurrant, Lycopine, Isolate Soy Protien, Cranberry, Mulberry, Vitamin E & Papaya Extract.

Tanpa glutathione, antioksidan lain yang penting seperti vitamin C dan E tidak boleh melakukan tugas mereka dengan secukupnya untuk melindungi badan anda daripada penyakit.

Sesuai untuk lelaki dan wanita.

AURA BEAUTY PERFECT DRINK 8 IN 1

◆WHITENING
◆ HEALTHY
◆ FLAWLESS
◆ ENERGY

✔ WHITENING
✔ ENERGY
✔ BEAUTY
✔ HELTHY
✔ SLIMMING
✔ ECONOMY
✔ FITNESS
✔ ANTIOXIDANT
✔ VITALITY
✔ RECOVERY

MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA ABP26

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan

BAIK UNTUK KESIHATAN:

• Anti kanser
• Mencegah dan mengurangkan penyakit migain
• Merawat penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
• Menguatkan jantung dan buah pinggang
• Membersihkan darah
• Mengubati Perih/radang
• Meningkatkan daya tahan tubuh
• Melawaskan kencing
• Membantu melancarkan pembuangan angin
• Merendahkan paras kolesterol dalam darah

CARA MINUM :

3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
Minum sekali sehari sebelum sarapan

Then ade xtra ni taw. jeng3x sambil2 kenyit mata kat suami. *bukan kat kowang lah ! heheheh..

*gambar sumber google*

- large *long *lasting. ni yang kite kata nak hadiahkan kat husb.
hehehhe

ABP26 TRIPLE L
(Ubat Power utk Lelaki)


Lambakan ubat sebegini dipasaran tidak memberi kesan mendalam buat ABP26 utk memasarkan keistimewaan ubat ini berbanding yang lain. Dan apa keistimewaan ubat ini dibanding dgn ubat yg lain?

Kerana produk ini mempunyai kelebihan 6 dalam 1 seperti:

Membuat anda tahan lama
Membesarkan 'barang' anda
Memanjangkan 'barang' anda
Kepuasan yang tidak terhingga
Membuat nafsu anda 'kelaparan'
Paling penting tiada kesan sampingan! 


Dan produk ini diperbuat daripada formula dari negara UAE.

Produk ini dikeluarkan dan dikilangkan oleh syarikat yang mempunyai reputasi tinggi selaku pengeluar produk kesihatan dan disahkan halal. Jadi anda tidak perlu risau mengenai risiko jika anda mengambil ubat power ini.

Note: Testimoni formula TRIPLE ' L ' sudah terbukti berkesan di semua negara Arab dan ternyata lebih bagus dan hebat dari kebanyakkan ubat power yg ada di pasaran.
*kat malaysia pon dah bnyak tesmoni hehehhe*

KENAPA KENE MINUM ABP26???
kerana...saya mahu 10 in 1 dibawah ini...
JIMAT!!! HANYA DALM 1 BOTOL SAHAJA..
ADA SEGALANYA..DAN HANYA 8 HARI SUDAH ADA KESANNYA...

1-BERTENAGA
2-MEMUTIHKAN
3-MENCANTIKKAN
4-MENYIHATKAN
5-MENEGANGKAN
6-MENCERGASKAN
7-AWET MUDA
8-PEMULIHAN
9-MENGGETATKAN
10-MENYUBURKAN

boley search jugak tesmoni2 kat google.
pasal buisnes? hurmm ngah ayat2 bunga en somi boley x dye kasi aku join ini buisnes hehehehe

so ape lagi? jom sama2 grab kat cawangan2 y berdekatan, xpon ade bnyak kat fb tapi !! 

kene berhati2 risau2 la kan. cari stokis y sah okey?


*gambar selfie sebelah muka hilang ni lah namanya orang sebelah hehehhe
:)



No comments:

Post a Comment