Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 30 April 2014

Supprise- boyfriend dunia akhirat

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, April 30, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum Semua ! 

Selamat tengahari sambil menaip dengan senyum2 kambing ni ha ! 
hehe tengok la pada title kan ? ttbe dapat supprise dari *boyfriend dunia akhirat.* mcm ade makna je ? hehehe..
*xde maknanya punn cuma bulan ni ase mcm lain ckit heheh :)
Sebab makin lama semakin bahagia bersama suami tercinta :)

mcm ni citer nya , 
semalam xde la ape y best mcm hambar skit, biase la keje hujung2 bulan makin bertimbun - timbun kerja .. then makin kering poket ku .. kata org dh tak tebal duit dalam poket. mood pon melayang.

Then tiba-2 dengan jayanya suami ku yang tercinta pandai hilangkan segala mood y sedang terbang-2 keawangan kembali ke normal . jeng3.

Ya Allah.. 

okey seriusly aku terperanjat!! 

Pandai lak dye ni buat supprise kat tmpat keje.. ingtkan panggil nak marah ke ape.. 
then dye G toilet jap. aku pon Tggu kat meja makan. 
Ttbe kiss pipi,tanjat gak. Pastu dye kata ade supprise.. 
eii supprise apakah ni.. 
takotnya.. 

pastu nampak beg kecik warna merah konyok2 beg tu. 
Pastu bukak je cm nak nangizzzzz... 
eiii dye li kan cincin untuk kite laaaaa.. nampak classic giler bntuk cincin nya.. 
pandai syg aku ni pilih. tq my lovely husband EOneshark Steady .. 
alololo.. siap kiss pipi lagi kat opis. 

Eiii mengade taw buat supprise dye ni.. x expect pon.. hehehe..

I love you cinta halal ku.. 



hahaha mase mule2 excited mcm dapat gula2 lolipo besauuu 
bila dah pakai nampak comel di jari manis ku :) 

makin mendalam pulak cinta aku pada mu wahai suami tercinta.
harap kekal sikap nyer sebagai suami yang baik , penyabar , penyanyang dan periang dikala aku moody2 ni hehehe.. paling penting romantic even dah beranak pinak aku nanti ,.
hehehhehe :)


Dengan Doaku selalu agar hubungan halal ini kekal hingga hujung nyawa ku bersama y tercinta.

ilove you sayang ..


Sunday, 27 April 2014

ABP26

Penulis : emma diana Masa : Sunday, April 27, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ! hai ! 
Selamat pagi dunia ! 

Today nak citer sikit pasal ABP26 
Ape tu ABP26? Anugerah Bintang Popular ke-26 ke ? 

Okeyyy.. mcm ni citer nyer..
Kawan aku sowang ni mmg Buisnes Women daroi minat terus ke hobi n rutin harian dye , mmg respec la hehehe.. aku ni keje full tyme penah jugak meniaga tapi xjalan aku xgiveup cuma dh xupload pix2 product hehehhe.. sebab aku taw mmg xjalan n rezki aku bukan pada buisness product heheh lebih baik pakai sndri. org tanya bru gtaw cuba ini cuba itu, hehe aku ni minat promote tapi bile aku y meniage xjalan hahah pelik pulak aku aiyhh ! hehehhe..

So! cter pasal ABP26 balik, back to story hehehe.
farah ni kawan sekolah mase kat perak dlu ni facebook dye, serius suke tengok semangat dye heheh dah la cantik pakai lagi abp26 ngeee. sape la bakal suami dye, ngee *Wehh aku pon rajin jugak lahh ! suami makin sayang taw ngeeeee...
Then ngan kakak Aisyah ni Facebook dye.. suke betol semangat2 depa.. tengok semangat betol depa promote product sebelum dowang join jual ABP26 tu.

dari tadi ABP26 je kan nah emma tunjuk pic dye lak.
jap eyhhh..


bagi yang dah kawen jum2 cepat lah pakai sebab !
.
.
.
.


*giler xnk guna artis2 ramai dah guna makcik2 jiran aku tu ha pon dah guna hahah dduk umah je. weyh tapi bukan untuk ehem2 je taw. kulit dowang pon dah falwless giler kata ko ! hehehehe

oke ni untuk perempuan ABP RED .10 in 1 wokk ! 
So untuk ABPPURPLE


nak itu dye.. 
hehehe tapi tu just minuman je ade fungsi2 dye . mmg best babe.. huhuhuhu..

untuk fungsi dan kelebihan dye adalah jeng3x bgai abpred ase combo or set la lebih afdal nak menyebut ade set slimming huyoooo ! mmg aku nak grab weyh hehehe tapi dh grab pongg hehehhe..


Sesuai untuk wanita.

AURA BEAUTY PERFECT 26 RED FOR WOMEN
Manjakani + Lobata

Rahsia Wajah Putih Berseri Tanpa Sebarang Parut & Jerawat 

ABP26 RED Minuman kesihatan di cipta khusus untuk wanita. merawat masalah kulit, penjagaan kesihatan dalaman dan Slimming.

KANDUNGAN :

Collagen, Honey, Pomegranate, Rozel, Vitamin C, Ha, L-gluthathione, Apple Stem Cell, Soursop, Stone Pineapple, Habatussauda, Blackcurrant, Lycopine, Isolate Soy Protien, Cranberry, Mulberry, Vitamin E & Papaya Extract,Lobata,Manjakani

MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal

KELEBIHAN

• Menegangkan dan menaikan payudara
• Mengetatkan faraj/ Mengecutkan rahim
• Merangsang tenaga batin
• Meningkatkan dan membaik pulih kadar hormone
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan

KHASIAT 10 dalam 1 :

- Bertenaga
- Memutihkan
- Mencantikkan
- Menyihatkan
- Menjimatkan
- Menguruskan
- Mencergaskan
- Awet muda
- Menguatkan
- Pemulihan

CARA MINUM :

3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
Minum sekali sehari sebelum sarapan.

*yang ni lak y slimming emma nak xplain tadi .

*gambar yang ni sumber by google :)

Aura Beauty Perfect Slimming adalah produk pertama di Malaysia yang memerlukan anda untuk mencium bau yang dihasilkan dari dalam botol. Ianya dapat:

-Meningkatkan kadar metabolism tubuh.
-Menyahkan toksid dari tubuh.
-Menyingkirkan air berlebihan dalam tubuh
-Serta mengurangkan selulit.

Orang2 France memanggil minyak ini (fennel) sebagai DIETER's OIL. Minyak terbaik untuk membantu mereka yg ingin mengurangkan berat badan dengan tindakan mengurangkan perasaan ingin makan (reduce hunger pang). 

Cara bertindak:
-Tekak akan menjadi payau dan ketat
-Nikmat menjamah makanan tidak ada atau berkurangan.
-Cuba makan makanan kegemaran anda selepas menyapu minyak ini ditangan dan hidu selama 1 minit sebelum menjamah makanan. Anda akan merasa kekurangan didalam makanan seperti mulut menjadi tawar.

Dinasihatkan meminum air putih sekurangnya wajib 1.5 liter sehari utk mempercepatkan tindakbalas. Sangat baik untuk penderita diabetis kerana anda tidak akan berminat memakan makanan yang bergula atau manis.

Kandungan terdapat di AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING:

●JOJOBA OIL
●GRAPE SEED OIL
●FENNEL EXTRACT OIL
●GRAPEFRUIT EXTRACT OIL
●LEMON EXTRACT OIL
●PEPPERMINT EXTRACT OIL
●BERGAMOT EXTRACT OIL
●PATHOULI EXTRACT OIL

*untuk lelaki plak . jeng3x

Kite bagi gambar couple la kan. orang kata ade wanita mesti ade lelaki hehehe

AURA BEAUTY PERFECT (UNISEX) 550GM - Purple 8 IN 1

KANDUNGAN :

Collagen, Honey, Pomegranate, Rozel, Vitamin C, Ha, L-gluthathione, Apple Stem Cell, Soursop, Stone Pineapple, Habatussauda, Blackcurrant, Lycopine, Isolate Soy Protien, Cranberry, Mulberry, Vitamin E & Papaya Extract.

Tanpa glutathione, antioksidan lain yang penting seperti vitamin C dan E tidak boleh melakukan tugas mereka dengan secukupnya untuk melindungi badan anda daripada penyakit.

Sesuai untuk lelaki dan wanita.

AURA BEAUTY PERFECT DRINK 8 IN 1

◆WHITENING
◆ HEALTHY
◆ FLAWLESS
◆ ENERGY

✔ WHITENING
✔ ENERGY
✔ BEAUTY
✔ HELTHY
✔ SLIMMING
✔ ECONOMY
✔ FITNESS
✔ ANTIOXIDANT
✔ VITALITY
✔ RECOVERY

MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA ABP26

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan

BAIK UNTUK KESIHATAN:

• Anti kanser
• Mencegah dan mengurangkan penyakit migain
• Merawat penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
• Menguatkan jantung dan buah pinggang
• Membersihkan darah
• Mengubati Perih/radang
• Meningkatkan daya tahan tubuh
• Melawaskan kencing
• Membantu melancarkan pembuangan angin
• Merendahkan paras kolesterol dalam darah

CARA MINUM :

3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
Minum sekali sehari sebelum sarapan

Then ade xtra ni taw. jeng3x sambil2 kenyit mata kat suami. *bukan kat kowang lah ! heheheh..

*gambar sumber google*

- large *long *lasting. ni yang kite kata nak hadiahkan kat husb.
hehehhe

ABP26 TRIPLE L
(Ubat Power utk Lelaki)


Lambakan ubat sebegini dipasaran tidak memberi kesan mendalam buat ABP26 utk memasarkan keistimewaan ubat ini berbanding yang lain. Dan apa keistimewaan ubat ini dibanding dgn ubat yg lain?

Kerana produk ini mempunyai kelebihan 6 dalam 1 seperti:

Membuat anda tahan lama
Membesarkan 'barang' anda
Memanjangkan 'barang' anda
Kepuasan yang tidak terhingga
Membuat nafsu anda 'kelaparan'
Paling penting tiada kesan sampingan! 


Dan produk ini diperbuat daripada formula dari negara UAE.

Produk ini dikeluarkan dan dikilangkan oleh syarikat yang mempunyai reputasi tinggi selaku pengeluar produk kesihatan dan disahkan halal. Jadi anda tidak perlu risau mengenai risiko jika anda mengambil ubat power ini.

Note: Testimoni formula TRIPLE ' L ' sudah terbukti berkesan di semua negara Arab dan ternyata lebih bagus dan hebat dari kebanyakkan ubat power yg ada di pasaran.
*kat malaysia pon dah bnyak tesmoni hehehhe*

KENAPA KENE MINUM ABP26???
kerana...saya mahu 10 in 1 dibawah ini...
JIMAT!!! HANYA DALM 1 BOTOL SAHAJA..
ADA SEGALANYA..DAN HANYA 8 HARI SUDAH ADA KESANNYA...

1-BERTENAGA
2-MEMUTIHKAN
3-MENCANTIKKAN
4-MENYIHATKAN
5-MENEGANGKAN
6-MENCERGASKAN
7-AWET MUDA
8-PEMULIHAN
9-MENGGETATKAN
10-MENYUBURKAN

boley search jugak tesmoni2 kat google.
pasal buisnes? hurmm ngah ayat2 bunga en somi boley x dye kasi aku join ini buisnes hehehehe

so ape lagi? jom sama2 grab kat cawangan2 y berdekatan, xpon ade bnyak kat fb tapi !! 

kene berhati2 risau2 la kan. cari stokis y sah okey?


*gambar selfie sebelah muka hilang ni lah namanya orang sebelah hehehhe
:)



Thursday, 24 April 2014

Bakal Mem'Busy' kan Diri

Penulis : emma diana Masa : Thursday, April 24, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum !

Selamat Petang semua ! hari ni nak story pasal pe eyh ? 
Sihat2 ke kawan2 aku y masih aktif lagi kat blog ni?
jeng2..

ok sebelum tu nak inform 11.may.2014 ni adeq Nana nak bertunang dan Nikah
sila jemput pada mana y kenal diri ku ini , buat simple2 je.


tu ha y bertudung tu nak kawen dah*
nak dara ayah y paling kecik skali .
langkah bendul kakak iye hehehe..

si kakak dye y baru pas tunang si nissa ni ha.
jap upload pic dye jap eyhh..


*yang ni si hakak nyer..
tunggu agy 2 taon ke setaon ntah .
nnti ku kompomkan balik kikikik..

Then 11.may.2014 ni jugak ade invation dari seorang sahabat yang aku terlalu sayang sangat .
tapi maaf tak ley attend. xpela mungkin xde jodoh nak bertemu :)

Macam mana ngan life uols?
bahagia ? happy ? seronok ? Alhamdulillah hendaknya ..

so nak share la pic bersama suami tersayang y mmbuatkan aku akan lebih menyayangi nya sampai ke jannah . In Sya Allah ..


*eyh salah upload plak gambar nenek cantik ni hehehhe..

jap2 nak mengimbau semula zaman2 romantic aku bersama suami jap .
hehehehhe
jangan menyampah naaaaaaaaaaa'
hehehhee


Dye ni Cinta Hati aku smpai mati,
Sang Suami tercinta .

I LoveYou So much !


#throwback raya 2013.
Cinta Hati Kita Ni susah Nak bergambar . Adakala Geramm 
Semua Ku simpan Dalam kenangan sayang :)


Exchange Link?