LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 26 February 2014

KAREN DALAM BADAN

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, February 26, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ! 

Hai ! semua-2 sayang2 ku wahai kaki bloger ! 
Today nak Update sikit story about KAREN DALAM BADAN ' static dalam badan'

Macam ni citernye ! *sabar la nak citer la ni . ce sabar* hehehhe .. 

Dalam mase sebulan ni static badan x menentu taw..*tau x static tu ape? ha nnti aku terangkan.. bagi aku cter smpai abis dlu.. 

Punya la berjaga2 bila nak pegang tombol besi kat mana2 pintu opis . xkire bilik meeting atau pantry smpai kan tombol pintu toilet pon emma berhati2 . kawan2 opis pon dah pelik nape aku testing2 pgg tombol , pastu baru genggam betol2 untulk bukak pintu. nak kata tangan bsah pon x jugak . mmg tangan selalu kering. yang penting aku selalu dduk dalam econ . tpi xkan aku je y cm ni . mcm x adil la kan . padahal ramai kot kat opis ni . geram kn ? hahah bile aku cter hal sebenar dowang xcaya malah gelakkan lagi . dalam hati aku berkata . xpe2 kau xrase agi ehh . dalam hati jugak teruja 'Weh aku ade kaen douh dalam badan'

Bile cter kat mmbe lak dye kata :
'Mel main betol ke bohong eh? Ade kuo api x kat mulut bile bernafas? hahahhaha ' Dalam hati kuat menyatakan ' Ade jugak orang kene tampoo pakai saiz kasut 40 kang hahahha..
*mel nama panggilan* nak cakap aku prasan comel la ? tampar nk ?

Bile cter kat mmbe OfficeMate lak dye kata :
weh ko caye x badan 
I xcaya la badan u ade karen. Mane ade manusia ade karen 
*sakit lak ati ni dok bercerita kat dye. Macam nak gigit2 je. hehhe*

Ni baru 2 orang aku cerita kalau aku cter kat semua prang mesti dowang kata aku giler teringin sangat nak jadi power gurl y berkuasa halilintar hahahahhahah

Aku pon mula la search pasal static dalam badan kat En google.
nah bace ni . Info <-- click la k ? 
hahahha ade point nak tunjuk kat kawan2 betapa ade power nyer badan aku ni hehehe..

Esok paginya aku pon mulakan misi aku , hahahahha . saje nak dekat2 ngan orang y static dalam badan negetiv, aku lak static positiv bila dah terpgg dowang atau tersentuh akan trjadinya 1 kejutan karen y kecil tapi power giler mmg mmg hahahha.. hahahha baru dye taw betapa betolnya aku cter kat dowang sebelum ni .
Senarai nama y pernah kene karen kari aku hahahha

1- Segala tombol pintu-2 kat office ni y besi la
2- Kawan2 opis.
3- Adik Apis
4- Boss 
5- Bos Department Acnnt *hahhaa y ni xleh blah. mase nak salam aku tertepis paha dye* 'perempuan' seksi lagi , adan muka hahahha..
6- Mak ngan Ayah *ha y ni tipu heheheh*
7- Hisyam/Azleen/Hafizi - Mase pegang tray document . hahahha
8- Staff Mcd mase nak bagi duit bagi. kebetulan ade duit syiling. hahahahah
9- Sape lagi eh ? 
10- Yang no sembilan xde kene mengena ngan senarai nama hahah
11- dah 2 collum aku xtulis senarai nama yang lain , dah mmbazir collum . termasok y ni hahahha
12- Aku rase dh xde lagi kot. *hehehhe jangan marah naaaa*

sowang je yang xkene lagi hahahha

Orang y berani cakap mulut ade kuo api ke x . mu tunggu aku dtg . kite karen dye hehehhe.

TERIMA KASIH bace sampai la ni ..

P/S : jangan main2 sama wa . nnti wa karen sama lu ! hehehehhe

Dah lama x selfie ! hehehe gambar terbaru den ~

Manusia karen hahahahhaha

No comments:

Post a Comment