LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 14 February 2014

BUSY FEBRUARY

Penulis : emma diana Masa : Friday, February 14, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .
*Tak jawab dosa jawab anda dapat pahala :)

Hai .. selamat petang semua ! ok hari ni nak mmbebel sikit sbb ase nyer hari ni aku rase rajin skit hehehhe . sebab ape ? sbb free skit kat office hehehhe

Ade sedikit gambar nak share untuk majlis-2 bulan 2 tahun 2014 ni . sbb ade bnyak majlis y di jalankan bagi sedara belah mama . baru2 ni majlis perkahwinan Ayie & Isteri 

Meyh emma upload sedikit ye untuk tatapan kome la k ? hehehhe :)


Wedding Ayie & Isteri
Okey , ni gambar y hadir mase hantar pengantin kat semenyih , Husband kite y pakai spec sebelah pengantin lelaki , kite lak sebelah pengantin perempuan, dari bawah husband tu Nissa , Mama , Abang ngan kawan Nissa lupe nama dye sape hehehe. Meriah kan Gambar2 ni ? mybe warna kot kan ? warna meriah sangat :) ade sedikit gambar tambahan yang emma nak upload dri kndri Ayie & Isteri ni. 

Nissa , Abang Ijam & Akif * Anak buah* Anak Sakinah ( sepupu)

EmmaDiana ! hehehheheh .. Senyummm ! 

Mama kite yang tengah2 tue :)

Emma , Abang ijam & Akif :)

Ni la mama Muhammad Akif Yusuf  nama dye Sakina *Sepupu paling rapat smpai la ni dah kawen*

Ni ibu kite *makcik ( adik mama yang ke berapa tu tak sure )
panggilan mmg ibu dri kecik*

Last my Havoc ! adeq khuri hehehhe Dye ni suke sangat bergambar !
 tangkap gambar pon dye minat . hasil seni dye cun !

Okey ni ade sedikit gambar majlis Nissa lak , E-Day untuk Adeq perempuan y kedua dalam keluarga. Gambar tak bnyak tapi ade la up sikit2 hehehhe untuk santapan anda3 :)

Nissa & Rakan2
Nissa & Ayard *tunang*


Okey buat mase ni , ni je la y ade majlis y aku attang untuk minggu , minggu depan majlis ayie & isteri blah llaki plak , pastu Abang dani lak bertunang , weyh penat la bulan ni , giler la , jap g emma nak update skit mase emma datang sungai besar :) hehhehe  dah lama nak storry tapi x story2 lagi . huhuhu 






No comments:

Post a Comment