Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 26 February 2014

KAREN DALAM BADAN

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, February 26, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ! 

Hai ! semua-2 sayang2 ku wahai kaki bloger ! 
Today nak Update sikit story about KAREN DALAM BADAN ' static dalam badan'

Macam ni citernye ! *sabar la nak citer la ni . ce sabar* hehehhe .. 

Dalam mase sebulan ni static badan x menentu taw..*tau x static tu ape? ha nnti aku terangkan.. bagi aku cter smpai abis dlu.. 

Punya la berjaga2 bila nak pegang tombol besi kat mana2 pintu opis . xkire bilik meeting atau pantry smpai kan tombol pintu toilet pon emma berhati2 . kawan2 opis pon dah pelik nape aku testing2 pgg tombol , pastu baru genggam betol2 untulk bukak pintu. nak kata tangan bsah pon x jugak . mmg tangan selalu kering. yang penting aku selalu dduk dalam econ . tpi xkan aku je y cm ni . mcm x adil la kan . padahal ramai kot kat opis ni . geram kn ? hahah bile aku cter hal sebenar dowang xcaya malah gelakkan lagi . dalam hati aku berkata . xpe2 kau xrase agi ehh . dalam hati jugak teruja 'Weh aku ade kaen douh dalam badan'

Bile cter kat mmbe lak dye kata :
'Mel main betol ke bohong eh? Ade kuo api x kat mulut bile bernafas? hahahhaha ' Dalam hati kuat menyatakan ' Ade jugak orang kene tampoo pakai saiz kasut 40 kang hahahha..
*mel nama panggilan* nak cakap aku prasan comel la ? tampar nk ?

Bile cter kat mmbe OfficeMate lak dye kata :
weh ko caye x badan 
I xcaya la badan u ade karen. Mane ade manusia ade karen 
*sakit lak ati ni dok bercerita kat dye. Macam nak gigit2 je. hehhe*

Ni baru 2 orang aku cerita kalau aku cter kat semua prang mesti dowang kata aku giler teringin sangat nak jadi power gurl y berkuasa halilintar hahahahhahah

Aku pon mula la search pasal static dalam badan kat En google.
nah bace ni . Info <-- click la k ? 
hahahha ade point nak tunjuk kat kawan2 betapa ade power nyer badan aku ni hehehe..

Esok paginya aku pon mulakan misi aku , hahahahha . saje nak dekat2 ngan orang y static dalam badan negetiv, aku lak static positiv bila dah terpgg dowang atau tersentuh akan trjadinya 1 kejutan karen y kecil tapi power giler mmg mmg hahahha.. hahahha baru dye taw betapa betolnya aku cter kat dowang sebelum ni .
Senarai nama y pernah kene karen kari aku hahahha

1- Segala tombol pintu-2 kat office ni y besi la
2- Kawan2 opis.
3- Adik Apis
4- Boss 
5- Bos Department Acnnt *hahhaa y ni xleh blah. mase nak salam aku tertepis paha dye* 'perempuan' seksi lagi , adan muka hahahha..
6- Mak ngan Ayah *ha y ni tipu heheheh*
7- Hisyam/Azleen/Hafizi - Mase pegang tray document . hahahha
8- Staff Mcd mase nak bagi duit bagi. kebetulan ade duit syiling. hahahahah
9- Sape lagi eh ? 
10- Yang no sembilan xde kene mengena ngan senarai nama hahah
11- dah 2 collum aku xtulis senarai nama yang lain , dah mmbazir collum . termasok y ni hahahha
12- Aku rase dh xde lagi kot. *hehehhe jangan marah naaaa*

sowang je yang xkene lagi hahahha

Orang y berani cakap mulut ade kuo api ke x . mu tunggu aku dtg . kite karen dye hehehhe.

TERIMA KASIH bace sampai la ni ..

P/S : jangan main2 sama wa . nnti wa karen sama lu ! hehehehhe

Dah lama x selfie ! hehehe gambar terbaru den ~

Manusia karen hahahahhaha

Friday, 14 February 2014

Jana Wang Dari Blog

Penulis : emma diana Masa : Friday, February 14, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ..


HI BLOGGERS. 

Semua orang pasti nak jana wang dari blog kan? Memang selalunya kita letak iklan nuffnang, churpchurp, 8share dan seumpamanya. Sekarang yang terkini H12 Media. Apa keistimewaannya? H12 Media menggunakan konsep Cost Per Milion (CPM) yang tidak memerlukan 'click banner' tetapi hanya perlukan pengunjung blog untuk melihat banner tersebut. Dalam kata erti lain setiap kali pengunjung datang ke blog kita akan dapat income. Sangat mudah kan? Keistimewaan lain adalah pembayaran H12 Media, dimana dalam bentuk USD. Bila ditukar dalam Ringgit Malaysia masyukk.

Cara-cara untuk mendaftar H12 Media
  1. Pergi ke laman web H12 Media
  2. Isi form yang disediakan untuk buka akaun
  3. Kemudian check email untuk pengesahan akaun
  4. Log in ke H12 Media dan pilih menu 'website'
  5. Klik 'Add New Website'
  6. Untuk 'Choose Site Ownership Verification Method' pilih 'Choose Site Ownership Verification Method
  7. Copy meta tag H12 Media Ads dan paste kan di html blog anda. Paste kan selepas kod < head>
  8. Tick button 'Accept Rule' dan klik 'Verify' 
  9. Pengesahan selama 24 jam
  10. Lepas dapat pengesahan klik menu 'Banner Tags' dan pilih saiz banner yang awak nak
  11. Copy code dan paste dalam ruangan yang awak nak

Jom lah jana wang dengan lebih mudah. Dah ramai yang join jangan lepaskan peluang.






H12

BUSY FEBRUARY

Penulis : emma diana Masa : Friday, February 14, 2014 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .
*Tak jawab dosa jawab anda dapat pahala :)

Hai .. selamat petang semua ! ok hari ni nak mmbebel sikit sbb ase nyer hari ni aku rase rajin skit hehehhe . sebab ape ? sbb free skit kat office hehehhe

Ade sedikit gambar nak share untuk majlis-2 bulan 2 tahun 2014 ni . sbb ade bnyak majlis y di jalankan bagi sedara belah mama . baru2 ni majlis perkahwinan Ayie & Isteri 

Meyh emma upload sedikit ye untuk tatapan kome la k ? hehehhe :)


Wedding Ayie & Isteri
Okey , ni gambar y hadir mase hantar pengantin kat semenyih , Husband kite y pakai spec sebelah pengantin lelaki , kite lak sebelah pengantin perempuan, dari bawah husband tu Nissa , Mama , Abang ngan kawan Nissa lupe nama dye sape hehehe. Meriah kan Gambar2 ni ? mybe warna kot kan ? warna meriah sangat :) ade sedikit gambar tambahan yang emma nak upload dri kndri Ayie & Isteri ni. 

Nissa , Abang Ijam & Akif * Anak buah* Anak Sakinah ( sepupu)

EmmaDiana ! hehehheheh .. Senyummm ! 

Mama kite yang tengah2 tue :)

Emma , Abang ijam & Akif :)

Ni la mama Muhammad Akif Yusuf  nama dye Sakina *Sepupu paling rapat smpai la ni dah kawen*

Ni ibu kite *makcik ( adik mama yang ke berapa tu tak sure )
panggilan mmg ibu dri kecik*

Last my Havoc ! adeq khuri hehehhe Dye ni suke sangat bergambar !
 tangkap gambar pon dye minat . hasil seni dye cun !

Okey ni ade sedikit gambar majlis Nissa lak , E-Day untuk Adeq perempuan y kedua dalam keluarga. Gambar tak bnyak tapi ade la up sikit2 hehehhe untuk santapan anda3 :)

Nissa & Rakan2
Nissa & Ayard *tunang*


Okey buat mase ni , ni je la y ade majlis y aku attang untuk minggu , minggu depan majlis ayie & isteri blah llaki plak , pastu Abang dani lak bertunang , weyh penat la bulan ni , giler la , jap g emma nak update skit mase emma datang sungai besar :) hehhehe  dah lama nak storry tapi x story2 lagi . huhuhu 






Exchange Link?