LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 9 December 2013

BAD MOOD

Penulis : emma diana Masa : Monday, December 09, 2013 Comments : 0 Labels :
SELAMAT TENGAHARI SEMUA ! 

Assalamualaikum ! hadirkan diri di ruangan kecil ini hanya untuk berkongsi sedikit rse hati y runsing . 
aku inginkan kebahagiaan seperti dulu :'( wahai hati ! mengapa kau sering terluka ? sedih ?
 wahai hati !
aku mohon kau jangan la sesekali pergi ke ruangan y ingin aku rase tidak senang hati !.
aku inginkan kebahagiaan , keserasian dlam bdan diri n fikiran ni . 

semalam kenangan terindah buat diri aku , aku pergi ke 1 tempt yang xsemua org taw.
tmpat yang sangat aman , bahgia , sentiasa rase di hargai di situ , aku rase di situ lah syurga aku ! :'( 
ya allah betapa indah nya permandangan walaupon nampak warna yang sama . sekata di atas pemurkaan bumi engkau ini !.
aku merenung lama di hadapan mataku ! sawah padi @ bendang !. kenapa tempat tue jadi 1 tempat y mmbuatkan aku rase itu syurga aku ? 1 je jwpan dri hati kecil aku ! ketenangan ! maksod ketenangan dlam diri aku pada tempat tue bnyk y tersirat . aku pandang je bnde y sgt menenangkan , aku rase bahgia , bunyi2 y xpernah aku dengar di sini , bnyak sgt kenangan yang susah aku nak lupakan di sudut ruanagan keluasan tanah y ade dihadpan mata ku . event sekejap saje tpi bagi aku ketenangan tu dtg mcm dh bertaon aku kat situ ! aku menitiskan air mata tanpa di sedari oleh sahabat aku ! tq sahabat . kawan kg y aku tak percaya aku boleh kenal dengan nya ! y sentiasa memahami isi hati ini . seorang y manje periang . bila aku bersama teman atau sahabat ini aku rase mcm semua maslah y aku ingin critakan padanya hilang begitu je . ternyata , bau angin ataw udara y sedang aku hidup di kampung tu mmbuatkan aku nyaman . 

aku xtaw ape y sedang aku luahkan di ruangan dairi ciber aku ini :'( aku merasa lemah sekarang . insyallah next story dlam blog ni aku xsedih ! dalam kotak pemikiran ku terlalu bnyak mnyimpan sejuta ,slah n memikirkan tanpa henti . hanya pada allah aku berserah ! aku mahukan kebahagiaan cash darimu ! 

wahai muka tolong la jangan terlalu ketat sgt ! aku taw kau sedang melayan perasaan n hati ku y sedih gundala ini . jangan la kau turut sama menghayati nya wahai si hati muka . wahai hati , puas ku pujuk mu ! cepat la pulih :'(

aku terasa sunyi sepi ya allah ! mana org y aku sayang ? mana perginya org yang aku percaya . 

story yang aku rase ntah kenapa aku nak update buat kali ini !.

insyallah aku lepas ni nak update story pasal arwah yasmin plak , kalau kenak jom la tggu updated nnti ye kengkawan ! 







dari si hati lara :')

maaf kalau bnyak typo dlam entry kali ni :) assalamualaikum wahai teman ku semua .