Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 4 June 2013

LANGKAWI ! SELAM2 HONEYMOON O.O'

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 04, 2013 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum !
hai sume , mulakan hari anda ngan ceria and have a nice day kawan2 dan rakan2 bloger . 
nmpak cm happy giler aku aryni , mana tak nya update blog sambil dengar lagu  .. najwa latif !

yeaahhh makin semangt den nak mengupdate blog ni :D

nak story ! kene story gak . korang kene bace smpai abis jugak ok ? :D
hehehehhe ni yang bertambah sayang kat korang ni . hahahha beria lak aku ! 
ngeeeeee

OK NI NAK CTER SAL HONEYMOON KAT LANGKAWI JYEAAHH ! 
*tercaplock ! malas nak betolkan balik heheh*

So 3 hari 2 malam aku kat sana . jyeaaahhh gerak malam tu kol 9 gerak ke perlis . mak aiyhhh 8 jam Jah ! kematu bontot ! mjur ade bantal pelok besar heheheh sedap pelOk n manje2 ngan husb dalam perjalanan ke perlis heheh :D
tapi paling yang penting keahagiaan tu mesti kene mujudkan , kalau x wujudkan sume rase tu . tak happy la kan ? 
 tak lepas ok ! still pgg smpai smpai hehheheh sumpah aku sayang dye ! #NUREZWAN ! tolong hargai aku!
aku syg kau sayang !

ade bnyak aktiviti at sana . heheheh ni y aku up sume pix dalam hp . maaf xdpat upload pix dalam memory camera sbb memory ade kat husb . 

so ade lah sikit pix kat aku :D

hari sabtu : sampai je langkawi aktiviti 1st makan ! jyeaahh makan tengahari ..
then balik bilik rest dan haaaa nak tengok tak bilik nyer .. sies aku suke !
emma suke yeaaahh ! 
jap nak uploade ngeee

banyak lagi ruang tapi ase nyer emma dah delete . alahai .

tpi ni pon nmpak cm best kn ? sies sejuk ! tdow malam lena.. bahgia rasa bila berdua :D *ehem2 kenyet2 mata*

so petang tu kite ade aktiviti , tapi bukan saya . husb saya n rakan2 dye :D hehehe
maaf tak dpat nak up pix la kawan , bnyak pix xde y kat tangan , tapi hehehe aktiviti nyer best2. salah satu nyer

1. tarik tali 
2. sambut telur smapi pecah , sape y tak pecah dapat hadiah heheh
3.  main bowling pakai buah kelapa . heheheh .. 
4. cari gula2 kat tepung *budak2* hehehe 

rase nyer ade lagi aktivit heheh.. tapi lupe sudah ngeee

so y penting sume sporting2 belaka ! ngeee

malam lak , makan n rest lagi sebb esok ade tempat y nak di lawat ..
tapi keesokkan paginyer tu mmbuatkan saya sakit hati !
ase cam nak bunuh sume y ikot ke langkawi tu :'(
 ADE KE TINGGAL KITE UNTUK TRIP LAWATAN KE PUSAT2 BELI belah ! sakit ati kite ! hmmm 
dah pandang kerek kat sume tyme tu . 
ni muke org y tertinggal bus ! hmm

*pe2 pon aku mmg cute kn ? :D
ni muke ngah bengang ngan husb n kawan2 dye ! boley ke tinggal aku !! sakit ati kite senah !!

tapi xpe , jusb dah belanja aku coklate harga rm1+++++++++++
hehehheheh ..
tapi barang y lain sume aku x kenan , hmm ntah la baju pon aku x minat tapi !! aku xdapat baju langkawi ! #nurezwan jnji nak belikan tapi xde sedih kOt !
hmmmm !

ni muke kite bile dah dapat lolet :D 
hehehhee .. 
*awak taw tak kite suke coklate ?* kite suke sangat !

then lepas je beli coklate mmg xbeli ape dah . hmmm 

malam 2 ade aktiviti lagi auw haaaaaa cer teka aktiviti pe ?
korang xpayah blur sangt ! yang bace blog aku ni must ade y join ikot g langkawi kn ? heheheh
haaaaaa

malam tu ade aktiviti cabutan bertuah then karOk ! mmg gewammm ! husb aku xnak karOk ! i want karok ! dah lama xlepas gian ! ahrgghhhhh !! hehehehhe ..

tapi xpela , karok kat dalam bilik air itu indah hehehehhe . y penting husb kite dapat empat kedua dalam cabutan bertuah ngee . kalau dapat lcd tv xpe ni dpat pembakar roti . dah ade 2 kat umah ! lahamdulillah syukur hehehhe ..

yang penting aku xdpat ! argghh sO tOuching giler ! ngeeee
esok balik hari yang paling memenatkan !

manja itu penting kan ?
*untung la kau burezwan dapat bini manje cm ni kalau xjage betol2 melepas kau nak merase sume ni sayang :D

yang tak boleh blah bila tengok laki aku tak tahan menahan kencing grrrr ! mengalahkan budak ! hahahha tak ley tahan katanya lastly !! kah3x hanya tuhan je yang tahu ! 

oke tu jelah entry untuk hari ni :D

Exchange Link?