LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 29 May 2013

Pre-Wedding Nina & Iskandar

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, May 29, 2013 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ! heyyyyyy ..
mOwnink wOrld ..

hmmmmm aippp ! Now Monday kn ? Yess Monday hari pertama kerja , ngan hati yang tak tenang , ase cm nak cuti panjang smpai bile2 hehehehhe .. tapi mslah dwet nyer pasal haisyhh ~

Opppssss * baru nmapak entry ni dlam draf kite .
korang bace la , emma cOnt entry ni balik ~ emma xtaw lak tak di publish .. ok entry ni about kawan kite , nak kawen dah dye , 30 june nieyhh ~ haaaa

mase prewedding tu ade pix2 dalam galery lappy kite ,
meyh usyar jumm

hasil tangan menekan DSLR :)








please janji !

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, May 29, 2013 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ~ 

kOrang boley tak korang janji ngan emma , emma mintak tolong sgt , 

Awak Klik Iklan Saya, Saya Klik Iklan Awak. Janji !



korang klick pix ni , loading smpai abis taw ? :D

ade lagi emma nak minx korang click jap , korang tengok jap emma uplod g .. minx tolong click je , kalau ade sape2 churp2 gtaw emma emma akan batu dye click link korang y xde churp2 tu click je , xde ape pon just nak promote je :)



klick je emma ok je :) klik taw korang dapat faedah taw . sbb korang xtaw kan ? haaa bek klik nnti korang taw ape isi dalam nyer .. :D


kalau yang ni korang must suke , sbb ade kene mengene ngan artis n astro .. BLOCK BUSTER ..
jom KLICK gambar tu ..

haaa tengggsss dan emma hargai ape yang telah kawan2 rakan2 emma click sume pix y emma share tadi . alhamdulillah ~ terima kasih ~



update sebab cemburu !

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, May 29, 2013 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ! heheheh mownink uolls ! 

update blog jyeaaahh ! saya update blog ! kenapa ni ttbe menggelabah ni ? kah3 . 
sbb ! sebab kite nak update n nak update ! errghhh dah lama kot tak update !
bnyak sebab emma nak update blog ni!!
haaaa today hari emma ceria cm niase tapi mata ! hahah wahai mata panda ! ngeeee
so today snap pix dlu kasi tunjuk sikit muka mata panda kite :)

*budak gedik nak up pix dye yang molot senget uhh ! kah3

so aku pon mula tunggu puan scha lama toi ! tapi xpe , 
selamer ni pon aku g keje lambat gak ! kah3.. 
mata panda eyh ? hahahhaha kalau x pakai liner mmg nmpak mata aku pergghh ! tak cukop tidor ! jyeeaaahh ! org malas jaga kesihatan cm ni lah ! kan !

bnyak aku nak share gn korang .. yess aku jakunn aku jakunnn sangat ! aku ade keek ! ha ? xtaw keek tu ape ? bukan cake lahhhhh ! alahaiiii yang retiss sebukk buad keek then update for peminat dye tu . alaaaahai susah bebenor kowang nak taw eyh ? blurr g eyh ? grrrr meyh usyar ni jap *click je* .. 

motif aku buaad ? hahahha motiff sgt ! sbb minat kot ! kah3 . nak gak jadi retiss wwwaaaaalllaaaahhh ! hehehhe
so kalau yang ttbe bukak link tu then ade lak korang keek kn ? meyh la follow aku xyah nak malu2 kn ? ngeee ..
eeeeeeiii ! aku ase cm jaukun sgt sekarang ni nak cter mcm2 , tapi xpela , hehehhe now korang aktif tak twitter ? aku ase cm xde mmbe nak tweet aku je :( follower ramai tapi sumenyer gn dunia masing~ korang meyhh follow aku jum ?

jumaat ni aku dok siap2 g LANGKAWI ! yeesss g langkawi ! nak g honeymooonnn ! sies taching kot lepas kawen ritu tak g honeymoon ha smpai la ni la x gi pongg ! sO nOw aku gn husb aku cadang 1 2 3 june pi LANGKAWI !! yeeeesss ~ ya allah hanya tuhan je taw hati aku cmner .. giler ko ! tringin kot g holiday gn suami tercinta even at umah tu selalu bersama , tapi ........... biase la kerja kadang memisahkan kasih syg kami tuk bersama ! tapi betol gak kan ? kerja tu punca rezki :)

so hOw ? hehehhe prasaan tak sabar dah mula mmbara ~
tapi sebelum tu emma nak g taw yang aku terlalu mnyintai suami aku ! giler ! aku syg kot gn dye ! smpai mati bOh ! sanggop kOt buad pe je ntOk dye haisyhhh sayang rindu sume ade even dye ade depan mata :D
*sebelum ade baby g nieyhh mmg aku berkepit jela ngan husb :D* 
sayang kau sayang NUREZWAN BIN NOORAZHAR ! HEHEHEHHE
 so ni je entry emma tenggss sudi bace :)

#jom follow blog kawan kite ni http://kedaimrrakcakcer.blogspot.com/ dye baru nak berjinak2 ke alam bisnes haaaa nak gtaw yang saya dah beli ubat kat dye . alhamdulillah nmpak cm berkesan , dari segi pemakanan ~ maksod aku lpas makan ubat mmg nafsu pemakanan aku terkawal :D

bukti ? nah ~

*bukti aku makan ubat dari dye*

oke korang nak open entry baru nanti emma roger :) so tenggg sebab bace dri atas smpai bawah :D
have a Nice day ka kawan2..

Assalamualaikum !!

PS : suami pemimpin bukan dipimpin