LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 22 April 2013

MELAKA TRIP WITG HUSB

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 22, 2013 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ~
Selamat pagi Sume , 
mulakan hari2 anda dengn senyuman dan senyum dan senyum ..

20 April 2013 .. ngah kemas2 rumah 1 ary husb kuo masuk umah xtaw kenapa , xnak tegur biar jela ,
takot dye ade hal kat luo , then masuk waktu magrib lepas je solat jumaat , aku terima 1 text msg dri my hubby buchuk bulat tembam ! heheheheh

*baby siap-2 kite g melaka jalan2 eyh* heheheh

dapat text tu senyum2 gembira hati sebab dah lama kot nak g sana tpi xdapat g . fiiiieeeuuuwww ~
xpela event malam pon n balik hari pon ..g kol 9 n balik kol 3pagi..
#nw ni lah masanya ~ .. ilove it ! jyeeaaahh pakai baju warna purple , husb lak pakai baju warna hitam kuning .. mase otw g hati ngah bunga2 , babe sies dah lama xdate kot arggghh memberontak giler hati ni kaw2 nyer macam nak meletop nak gtaw sume orang . *weyh aku g date weyh* hahahhaha
yela mana x nya keje dok umah kemas umah keje dok umah kemas umah masak , 2 jeee ..

mase otw ke sana asyek usyar muka dye je , hahaha tOmey kOt husb aku ni upanya .. hahahksss .. like u sygg ~ . muah3xxxx *untok y dah kawen je k?* hehehehehheehehehehhe

tertulis kisah cerita indah masa ini sayang hehehe , 

1jam sudah berlalu 30 min untuk nak kebandar .. 
bandar hilir n mcm2 disna , huh ~ bawak camera la bobOiy xkan ku lupakan heheheh ..
sebab dah lama x street kan .. smpai sana je woooaaahh ! beca ! kapal ! menara taming sari ! hmmm ape g ?bazar dye .. makkk aiyhhh ~ gile gile gile dan crazy frOooggyy hehehhehe ..

sempat jugak aku bergambar at sana . and nw masanya naik beca argghh malu la , xkan org 2 nak bawak aku y bulat ni .. larat ke ..
last2 xnaik pon hehehehe .. aku jalan2 g at bazar . mcm2 ade and nmpak lak kincin ~ ngeeee beli kincin ade lambang melaka . untOk kawan2 office katanya ! ngeee 

mcm2 tempat aku snap pix , heheheh nak up pix tapi sume pix dah cuci semalam , nw tggu siap n see je nanti :)

*thanks syg* !

1 comment:

  1. Salam.

    Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

    Tq. :)

    ReplyDelete