LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 2 April 2013

G.I JOE TERBAIK 2nd date wIf husband

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, April 02, 2013 Comments : 0 Labels :
Hey Selamat Petang semua , 
Assalamualaikum .. !
xjawab dosa xjawab dapat pahala .

nOw nak stOry about my family ! jyeaahh my family , hmm ade y xtaw la 2 kite dah kawen heheheh
dah la spe y xtaw 2 , meyh up 1 pix jap !


haaaa dah x-large dah ni hehehehhe . 
( si putera dan si puteri) hahaha puteri sagt kaw emma ! phuiii hehehehe !
sO tu la husb kite .. btw nak cter abOut weekend .. taraaa ~ kite santai2 dok ngan husb kite , bahgia gitu nyah ~ hehehhe btw ape y menghappy kan aku , lepas kawen ni jarang dating , yela husb keje , aku keje , ntah bile lah nak spend masa . so selama berkawien ni jugak lah ini kali kedua aku tengok wayng ngn husb aku , jyeeaaahh cter ape eyh ?

tara ......



Ohh gOd , aku minat lak ngan THE ROCK tu hahahha , terbaikk cter nyer , nak sinopsis dye ? hmm mlas nak taip pepanjang , sbb ase nyer mcm xtaw nak cter cm ner , tpi cter ni aku bgi 4/5 bintang tara ..
kenapa xpenuh ? hahahha sbb aku x puas ati npe cepat sangt cter tu abis hehehe , jyeeaahh nak mmberontak dalam pawagam 2 hahahahha .. 
*tak la .. melampau kalau cm tu* mmg laki aku duku aku hehehehhe ,

3rd date bila la gamaknyer .. tggu n see yeaahh ! 


No comments:

Post a Comment