LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 14 April 2013

BLOG GUA DAH TOMEY !

Penulis : emma diana Masa : Sunday, April 14, 2013 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum
wahai kawan2 sume , kawan2 bloger then rakan2 yang sedang melayari laman sesawang yang ngah femes sekarangg , banyak , nak menaip satu per satu payah kah3x

sO tOday cam biase datang kerja , bukak je system lambat sangat, jari ni mula la nak bukak sume laman sosial yang dye ade , dari facebooker ke insta , lari jap ke twitter n layan sOng at  yOutube , hmm nampak x sume dah ade zaman sekarang , bosan je layan, bukak google n layari macam2 laman web heheh ,
tapi kan kat twitter laaa aku paling lama , sebab dapat je tweet dari adik syang kite ni LAYLA ..
ade 3 DM dapat dri dye
yang lain xley create kat sni sbb private tapi yang paling last DM
*akak blog akak dah siap*
giler terpanjat gugurl nOkkk ~ hehehehhe *nOk*? apakah ? abaikan :)
nampak x ke pink-pink an .. hehehhe bahasa ape tuu ? heheheheh .. so sebelum ni mmg blog aku nampak spoil giler kan ? now dengan kehadiran adik layla sayang aku minx tolong jasa baik dye editkan .. heheheh so ni la .. belum abis edit ni sbb nak letak macam2 link , ade y masih x lengkap , kowang bace blog ni sunyi kan ? sbb xde lagu .. tunggu nanti siap sepenuhnya ok ? thanksss adik syg ? :) love u sO much :)

nampak x pix atas tu , ade pix kite gn husb kite ,. sweet sgt :)
sebelum ni single je , nOw dah berdua .
act xde idea pon ayat untuk header 2 , tenggs lagi sekali layla syg. heee
nak cter pepanjang kang kowang x belek , bek kowang belek blog aku cepat , click la apa2 yang ada kat situ kalau error ade link yang xde lagi :)

so kat bawah ade pix for tOday harap kowang senyum selalu k ?
*padahal pix tu dah lama snap heheh..
actualy pix ni nak buat covel album terbaru aku , tggu la nanati di pasaran .. hahahah
eh kowang caye ke ?
hahahhahahhaha

btw tenggss hadirkan diri ke blog ini :) terima kasih kerana penat2 je bace padahal nak inform blog baru je di baik pulih heheheh ~


No comments:

Post a Comment