LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 2 April 2013

baby Oh baby !

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, April 02, 2013 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ! 

hahaha tamaknyer aku update blog 2hari skali , heheheh , now nak cter abOut baby ~
kat bawah ni aku ade pix baby aku , kembar sowang lelaki sowang lagi bOy hheheh .. 
*keliru eh ? dua2 bOy laa heheh
ehhhh kenapa cepat sgt emma dapat ank ni ? mngandung dlu baru nikah ke ? anak angkat ke ?xsabar nak ank ke ? 
haaa nak gossip la 2 , isshh org melayu kite ni , bace dlu smpai abis , kang nnti bertambah dosa lak syakwasangka . heheheh
hoooii ! ni ank buah laa !  ank sendiri ? gluuupp ! jangan bnyak tanye ingt aku kilang buat anak ? hahahha jagan la ckp aku garang , hmm xla insyallah , rezki ade di mana2 .. hehehhe

oke nmpak x bby y di bengkung bdan nye penuh 2 ? kite xtaw lagi nama nyer spe , y kite taw dye bau syurga ~ fliuuu fliuuu heheheh meyh bau aku , bau ape babe ? ngeeee dah2 jgn lyn loya buruk aku ni heheheh , ni ank pada sakina (sepupu aku) tOmey kn ? baru diberanakkan pada ahad petang , alhamdulillah nOrmal katnya melahirkan dia , ngeee .. tapi aku xtngOk g bby ni heheheh , nnti lah ~ *tggu bby besar agknya nanti* heeee

xla nanti la aku tengOk , tgguuu ~






Ok fine bby ni cOmel angat nak taw nama nyer ?
Mohamad danny shaqimi

Ohohoiii sgt2 tOmey , ngn mickey nyer , ala muchuk2 , hehehehhe

ok fine aku taw kowang nak tnye ape g kn ? so ape lagi ? g kat write yOur comment at bawah 2 ade kotak khas ntOk uolls :)

THANKS MEMBACA .. LIKE BABY LIKE SON , I WANT BABY Y COMEY DARI PAPA DYE NANTI . TOMEY2 BABY ~ AUUUWWW ~

*Wassalam

No comments:

Post a Comment